Ingen vinder mellem Tøfting og Dif

Popsangeren og fodboldspilleren hamrede løs på hinanden, men ingen af dem forlod ringen som vinder

Stig Tøfting og René Dif leverede en energisk omend noget uskøn forestilling. (Foto: Lars Poulsen)
Stig Tøfting og René Dif leverede en energisk omend noget uskøn forestilling. (Foto: Lars Poulsen)

KONCERTHUSET (ekstrabladet.dk): 12 minutters hård fight. Over 2000 medlevende tilskuere - nogle fyldt med, hvad der lød som rent had - og en spændt atmosfære mellem to amatørboksere endte lørdag aften uden vindere.

Rene Dif og Stig Tøfting boksede fire underholdende omgange mod hinanden som opvarmning til Brian Nielsens kamp mod Evander Holyfield. Men kampen fandt aldrig en vinder. Kampens dommer valgte at dømme opgøret uafgjort, hvilket afsted en del buh-råb i Koncerthuset.

Forinden var gået fire hæsblæsende omgange, hvor de to i den grad gav underholdning og drama for de dyre billetter.

Dif var kommet ind først til tonerne af MC Clemens' 'Champion' - med rapperen himself som frontfigur. Herefter troppede en vanligt sammenbidt Tøfting ind på blandt tilskuerne - ledsaget af noget technomusik. Mens folk klappede og piftede ad den tidligere fodboldspiller, skiftede musikken pludselig til tre linier af Barbie Girl, hvilket end ikke Dif kunne stå for. Han grinede som stort set alle andre i salen.

Herefter var der dømt boksning. Og begge boksere viste, at ingen af dem har ligget i intensiv træningslejr i adskillige måneder for at tabe.

Aggressiv Dif
Dif, der af natur er noget større end sin modstander, fik en god start. Han virkede aggressiv, mens Tøfting mere forsøgte at komme væk. Århusianeren bevægede sig godt i ringen, men popsangeren fik fat på ham og sendte en byge afsted. På et tidspunkt var Dif så overtændt, at han slog igennem, Tøfting undveg, og Dif fortsatte selv ind i tovene.

Stor latter og massevis af klapsalver i den brandvarme sal. Og det virkede ikke på dette tidspunkt som om de to 'boksere' var klar over, at der ventede yderligere omgange.

Inden gonggongen lød kom Dif dog i gulvet. Tøfting fik et slag ind, og Dif flygtede bogstavlig talt på tværs af ringen med Tøfting lige i hælene. Pludselig kunne han ikke komme længere, og så var Tøffe der. Fodboldspilleren ramte igen, og denne gang var det gulvet, der tog imod Dif.

Livsfarlig lab
Da 2. omgang gik i gang, var det tydeligt, at de to allerede var trætte. Tøfting faldt i begyndelsen af omgangen, men det var fordi Dif skubbede ham, så han snublede. Dif havde godt fat i sin modstander på dette tidspunkt, og Tøfting sloges for at komme ind på livet af ham, hvilket han ofte havde svært ved.

Men når han så gjorde, så skal de højere boksemagter love for, at Dif havde bedst af at komme væk. Tøftings højrelab så direkte livsfarlig ud, når den buldrede gennem luften på vej mod popsangerens kæbe, kind, mave...whatever...

Den sidste omgang bar mest præg af to smadrede boksere, der nok ønskede sig helt andre steder hen. Men opbakningen var eminent, og de holdt ud. Efter kampen rakte de konsekvent labberne i vejret begge to, som var de begge sikre på sejren...

1 af 3 Forkampen sluttede uden vinder. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 3 I første omgang måtte en presset René Dif tage flugten fra den tidligere fodboldspiller. (Foto: Claus Bonnerup)
3 af 3 Stig Tøfting og René Dif leverede en energisk omend noget uskøn forestilling. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer