Brian til kritikere: Hold kæft, hvor har I det let

De mange kritikere af Brian Nielsens comeback ved ikke en dyt om, hvordan det er at bokse. 'Hvor må det være let at sidde på sin flade og kritisere andre', siger Brian Nielsen i topform

Brian Nielsens vægt har ikke været lavere i 13 år - og formen er bedre end nogensinde. (Foto: Thomas Sjørup)
Brian Nielsens vægt har ikke været lavere i 13 år - og formen er bedre end nogensinde. (Foto: Thomas Sjørup)

Brian Nielsen er i sit livs form. Det siger bokseren selv i sin klumme i Ekstra Bladet før lørdagens opgør mod Evander Holyfield.

Brian Nielsen og Evander Holyfield skriver op til kampen klummer i Ekstra Bladet, og i dagens klumme siger Brian Nielsen, at det nye knæ, træningen op til operationen og op til kampen på lørdag har gjort underværker.

- Efter måneders træning er min vægt den laveste i 13 år. Jeg kommer i den bedste form, jeg nogen sinde har været i. Jeg ved, det lyder vanvittigt, men det gør jeg – bare vent og se på lørdag.

Den aldrende bokser benytter lejligheden til at lange ud efter nogle af de kritikere, der har kaldt comebacket for vanvittigt:

- Hold kæft, hvor har jeg skullet høre på meget ævl fra eksperter, gamle venner, journalister, boksefans og alle mulige, der ikke ved en dyt om, hvad det vil sige at stå deroppe i ringen og være sin egen eneste ven!

- Hvor må det være let at sidde på sin flade og kritisere andre uden selv at gøre eller risikere noget som helst, siger Brian Nielsen, som understreger, at han tror på sin sejrschance mod Evander Holyfield.

Brian Nielsen stoppede officielt karrieren i sommeren 2003 - på lørdag genoptager han den igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer