Super Brian: Nu er torturen slut

- Nu bliver det sjovt, siger Brian Nielsen, der er tilbage i Danmark efter den hårde træning i Tyskland - Holyfield ankommer søndag

Evander Holyfield og Brian Nielsen ringside til Fight Night i Herning for nylig. (Foto: Claus Bonnerup)
Evander Holyfield og Brian Nielsen ringside til Fight Night i Herning for nylig. (Foto: Claus Bonnerup)

Den hårde del er overstået, og nu venter den sjove del, lyder det fra Super-Brian Nielsen, der efter måneders træning er tilbage i Danmark en uge før 'Legends of the Ring'-kampen mod Evander Holyfield.

- Den hårde del med den udmattende sparring er overstået. Nu kommer den sjove del. Jeg kan slet ikke vente på at være tilbage i ringen igen. Karsten Rower har virkelig tortureret mig. Jeg har ikke vejet mindre end nu i de seneste 13 år, siger danskeren, der for første gang siden 2002 skal i ringen igen - på lørdag i Koncerthuset.

Tyske Karsten Rower har stpet for træningen af Brian NIelsen, men kan ikke selv være til stede til kampen i København, da han skal føre IBF-mesteren Sebastian Sylvester i kamp samme dag i Neubrandenburg i Tyskland. I stedet tager Poul Duvill over fra nu.

- Han kender mig bedre end nogen anden og at have ham i ringhjørnet er en stor fordel. Jeg er klar til Holyfield. Bare kom med 'the Real Deal', siger Brian Nielsen.

Evander Holyfield lander ifølge promotorerne Team Sauerland i København søndag eftermiddag.