Trægt billetsalg til sværvægts-brag

Sværvægtsbraget mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield sælger ingen billetter. - Alt går efter planen, fastholder promotor

Kampen mellem Evander Holyfield og Brian Nielsen sælger ikke mange billetter endnu. (Foto: Claus Bonnerup)
Kampen mellem Evander Holyfield og Brian Nielsen sælger ikke mange billetter endnu. (Foto: Claus Bonnerup)

Det er formentlig lettere at lokke den hemmelige opskrift ud af Coca Cola-hovedkvarteret i Atlanta, end det er at få arrangørerne af Legends of the Ring til at fortælle, hvor mange billetter de har solgt til næste måneds sværvægtsbrag mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield.

Men Ekstra Bladet erfarer fra sædvanligvis troværdige kilder, at det går endog særdeles trægt med at få afsat de omkring 2000 billetter til boksegallaen, der løber af stablen i DR’s koncerthus 7. maj

Således skulle blot under halvdelen af billetterne være solgt her, hvor der blot er tre uger til den noget særprægede boksebegivenhed.

Prisniveauet spænder mellem 1500 kroner for de billigste adgangskort til 10.000 kroner for de dyreste, hvor der så også er en hulens masse mad, drikke og underholdning med i pakken.

Måske har det høje prisniveau været med til at skræmme de fleste interesserede væk på forhånd. Eller måske venter boksepublikummet bare til absolut sidste øjeblik.

Brian Nielsen er i hvert fald stensikker på, at der ikke vil være ledige sæder i koncerthuset 7. maj.

– Er du sindssyg. Jeg vil vædde, hvad det skal være, på, at der bliver udsolgt. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om, siger boksebamsen.

Der bliver udsolgt
Promotor Kalle Sauerland er mindst lige så sikker på fuldt skur 7. maj.

– Det er jo sådan med billetter til et stort boksestævne, at de første par dage går salget fantastisk, så kommer der en længere, stille periode, hvor det næsten går i stå, og så sker der igen en hel masse i de sidste par uger op til stævnet.

– Du kan roligt citere mig for, at der med garanti bliver udsolgt til den mest spektakulære bokseevent nogen sinde på dansk grund, lyder det optimistisk fra den tysk-engelske promotor.