Vinni smider handskerne

En frustreret Vinni Skovgaard indstiller boksekarrieren og skælder ud på TV2 og Team Sauerland

Den forgæves kamp for at få opbakning til karrieren fra blandt andre sponsorer og tv-stationer får nu den kvindelige europa-mester i prof-boksning, Vinni Skovgaard, til at smide handskerne.

- I 8-9 år har jeg kæmpet uden støtte, faste sponsorer eller Team Danmark. Alligevel blev jeg dobbelt europamester som amatør i 2004 som den første kvinde i Danmarks historie. Jeg har, både som amatør og professionel, kæmpet mod boksere, der levede af det og kom med et helt team af dygtige trænere, coaches og behandlere, forklarer Skovgaard sine overvejelser i en pressemeddelelse.

- Alligevel har jeg præsteret og vundet titler, fordi jeg har fightede, ofret alt og troet på mig selv hele vejen, siger eks-bokseren, der blandt andet er skuffet, fordi hun aldrig har fået mulighed for at forsvare sit EM-bælte.

Skuffet over TV2
- Jeg synes egentlig, at TV2 og Team Sauerland fik mulighederne foræret, da TV2 Fight Night startede. Jeg var europamester, jeg skulle ikke køres frem, jeg kunne bokse. Seerne og tilskuerne vil se danske boksere, god boksning og store titelkampe. Det var tre ting, jeg kunne levere. Alligevel har man vurderet, at det ikke er godt nok, set i lyset af, at der samtidig ikke er danske boksere nok til stævnerne. Det var egentlig op til dem, hvor meget de ville gøre ud af det, og hvor mange seere de ville trække, siger Vinni Skovgaard og fortsætter:

- Da Cecilia Brækhus og jeg boksede i Kiel den 14. marts 2009, skrev vi historie ved at være den første kvindekamp, som blev vist på tysk ARD. Jeg fik at vide, at Sauerland og ARD var tilfredse med de tyske og danske seertal. De tyske var tre millioner seere ved midnatstid. De danske seertal på betalingskanalen TV2 Sport var, til vores kamp, 33.000 med et peak på 52.000. Det må være okay, når responsen fra TV indtil da i bedste fald var halvhjertet, fortæller Vinni Skovgaard, der nu skal videre med tilværelsen.

.- Nu må jeg finde det positive og glæde mig til en masse nye projekter med sporten og mit liv, fastslår hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen