Kessler-brag rykker nærmere

Hvad siger boksefans til et brag mellem Mikkel Kessler og IBF-verdensmesteren Lucian Bute? Jo tak!

Mikkel Kessler, her i sejren over Carl Froch, kan komme i kamp mod Lucian Bute, hvis han overvinder sin skade. (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Kessler, her i sejren over Carl Froch, kan komme i kamp mod Lucian Bute, hvis han overvinder sin skade. (Foto: Claus Bonnerup)

Hvis eller NÅR, Mikkel Kessler vender tilbage til bokseringen, kan han meget hurtigt få en lækkerbisken af en kassekamp.

Udover at den øjenskadede ’Viking Warrior’ er blevet lovet en kamp mod en kommende Super Six-vinder, så åbner der sig nu også nye, meget spændende muligheder.

Den rumænsk/canadiske IBF-verdensmester i supermellemvægt, Lucian Bute, har nemlig ifølge boxing.fanhouse.com underskrevet en aftale om at bokse tre kampe på tv-kanalen Showtime.

Det er samme tv-kanal, som arrangerer Super Six-turneringen, samme tv-kanal, som har et meget tæt samarbejde med idé-manden bag turneringen, Kalle Sauerland.

En kamp mellem den ubesejrede Bute (27-0-0, 22 KO) og Sauerland-bokseren Kessler virker nærliggende.

Den 30-årige rumæner anses af mange som den bedste i vægtklassen, men ikke helt med rette. Han har længe været en beskyttet hjemmebanebokser fra Montreal, og han har aldrig mødt en mand af Kesslers format.

Bute har med andre ord brug for en tidligere firedobbelt verdensmester og verdensstjerne som Kessler, hvis han vil bevise, at han er ’the real deal’.

Og en Kessler på toppen bør optræde på den største scene – lad os sige i Las Vegas – i en VM-kamp af dette format. Hvis eller NÅR, han vender tilbage.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen