The Green Machine stopper Roy Jones i 1. omgang

Roy Jones Jr blev udbokset og stoppet i 1. omgang af sin opvarmningskamp til braget mod arvefjenden Bernard Hopkins

Roy Jones blev onsdag destrueret i Australien. (Arkivfoto: AP)
Roy Jones blev onsdag destrueret i Australien. (Arkivfoto: AP)

Det er yderst tvivlsomt, om Roy Jones Jr kommer i ringen til årtiets revanchekamp mod Bernard Hopkins i 2010.

40-årige Jones Jr blev onsdag i Australien stoppet i 1. omgang af en cruiservægtkamp mod Danny Green. Kampen skulle have fungeret som opvarmningskamp til hadeopgøret mod 44-årige Bernard Hopkins, som Jones Jr slog på point så langt tilbage som 1993.

En højre til tindingen blev starten på den amerikanske bokselegendes problemer. Han gik ned i det ene hjørne og måtte tage tælling, mens han kom op at stå på ben af gele.

Efter tællingen virkede Jones forsvarsløs overfor den 36-årige australiers fortsatte angreb, og kamplederen viftede derfor kampen af efter blot 2.02 minutters boksning.

- Han fortjener mere anerkendelse, end jeg kan give ham på kort tid. Han er en af allertiders største, sagde 'The Green Machine' efter kampen.

Hopkins bokser i nat
Jones Jr, der har været verdensmester i mellemvægt, supermellemvægt, letsværvægt og sværvægt, havde ikke andet end ros for sin modstander.

- Jeg må give Danny en masse respekt. Der er ingen undskyldninger, Danny Green boksede en flot kamp, sagde Jones.

Den tidligere konge af den globale boksescene blev også ydmyget af Joe Calzaghe i 2008, hvor han led et ensidigt pointnederlag. Hans sportslige nedtur startede dog tilbage i 2004, hvor han to gange tabte på KO - først mod Antonio Tarver og siden mod Glen Johnson.

Bernard Hopkins bokser i nat sin opvarmningskamp mod Enrique Ornelas. Den kamp er dog pludselig blevet knapt så vigtig. Hopkins har hele tiden sagt, at opvarmningssejre til både ham selv og Jones Jr var betingelsen for, at en revanchekamp mellem de to legender var interessant.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen