Skadet Kessler trækker sig fra Super Six

Mikkel Kesslers øjenskade betyder, at danskeren må trække sig fra Super Six-serien

Mikkel Kessler trækker sig fra Super Six på grund af en øjenskade. (Foto: Ole Frederiksen)
Mikkel Kessler trækker sig fra Super Six på grund af en øjenskade. (Foto: Ole Frederiksen)

Mikkel Kessler er færdig i Super Six-serien.

Placeret foran et banner med den misvisende tekst 'Se Kessler i Super Six', fortalte et stort team af læger, trænere, managers og Kessler selv, at en alvorlig øjenskade betyder, at Kesssler skal holde fuldstændig pause fra boksning.

Kessler er af specialister blevet beordret ni måneders pause fra kampe og sparring, og eftersom han sidst boksede mod Froch i april, er han tidligst i ringen til januar.

- Jeg er meget ked af at stå her i dag for at fortælle, at Mikkel Kessler ikke kan fortsætte i Super Six. Det har været en meget hård beslutning. Vi kiger nu frem mod næste år for at få Mikkel tilbage i topform, sagde Kesslers manager Kalle Sauerland på pressemødet.

Han går nu efter en kamp i april, hvor Kessler skal møde vinderen af Super Six-serien.

- Han vil komme tilbage - The Viking Warrier kommer tilbage.

Skulle være gennembruddet
Super Six-serien skulle have Mikkel Kesslers helt store gennembrud med adgang til det lukrative amerikanske tv-marked. I stedet blev nederlaget til Andre Ward starten på en nedtur, der indtil videre kulminerede i dag.

Kampen mod Ward i Oakland i november 2009 blev et langt mareridt for Kessler. Den unge amerikanske opkomling var en hurtig, bevægelig og taktisk stærk (nogle ville sige beskidt) modstander, hvilket Kessler fik at mærke.

Wards uortodokse boksestil og skaller gav Kessler store flænger på begge øjenlåg.

Læs også: Kessler fyrer sin manager

Alligevel var han efter den dramatiske sejr mod Carl Froch, hvor han også blev ramt af mange slag, stadig på kurs mod en semifinale. Med en sejr i kampen mod Allan Green, et opgør der var planlagt til 25. september, ville Kessler være klar til semifinalen i Super Six-serien.

Kessler mærkede skaden første gang før Ward-kampen, og den hårde kamp forværrede skaden. Det samme var tilfældet op mod Froch-kampen, og i træningen op til næste kamp mod Allan Green stoppede hans træner, Jimmi Montoya, sparringen for at få skaden undersøgt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen