Super-Brian endelig klar til Holyfield

Så er det en realitet: Aftalen mellem Brian og Sauerland er på plads -Holyfield kommer til København

Den er hjemme! Kalle Sauerland og Brian Nielsen mødtes i aftes i Nyhavn for at give hinanden håndslag på aftalen, der indbringer den danske boksebamse i omegnen af fem mio. kr. (Foto: Mogens Flindt)
Den er hjemme! Kalle Sauerland og Brian Nielsen mødtes i aftes i Nyhavn for at give hinanden håndslag på aftalen, der indbringer den danske boksebamse i omegnen af fem mio. kr. (Foto: Mogens Flindt)

Der har været et knæ, der skulle repareres og noget økonomi, der skulle falde på plads.

Indimellem har Brian Nielsen på sin sædvanlige bramfrie facon kaldt Kalle Sauerland for 'en idiot', men da Ekstra Bladet i aftes mødte hele Danmarks Super-Brian og den tyske promotor i Nyhavn, var alt fryd og gammen.

Årsagen: De to havde netop lagt de sidste brikker på plads og givet hinanden håndtryk på, at det bemærkelsesværdige comeback nu ikke længere kun er en våd drøm for danske boksefans.

Det bliver faktisk en realitet.

Sæt bare kryds i kalenderen ud for lørdag 27. november 2010, der er den 'arbejdsdato', der opereres med i øjeblikket.

Lige så sandsynligt skal kampen –efter Brian Nielsens personlige ønske –bokses i København. Og modstanderen bliver –med overvejende sandsynlighed –amerikanske Evander Holyfield.

Kun få detaljer
Kalle Sauerland vil ikke fortælle, hvorvidt Brian Nielsens modstander ender med at blive Holyfield, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er en aftale med den 48-årige amerikanske legende tæt på at være i hus. Der mangler formentlig kun ganske få detaljer, før han kan sætte kursen mod Danmark og en millionindtægt.

– Jeg kan endnu ikke kommentere navne, men jeg vil gerne slå fast, at det bliver et stort boksenavn, der kommer til Danmark, siger Sauerland, der afviser, at Brian Nielsen får den opvarmningskamp, som han ellers brændende ønsker sig.

– Han går direkte ind til en storkamp, siger Kalle Sauerland.

– Hvorfor vil du gerne lave en storkamp med Brian?

– I starten var jeg også meget i tvivl. Usikker på, om det var det rigtige. Men Brian har virkelig overbevist mig. Han er dedikeret og vil virkelig dette projekt. Det her har ikke været et spørgsmål om penge for Brian.

– Brian vil møde frem i en fysisk tilstand, der er bedre end nogensinde. Hans skeptikere vil blive meget overraskede, siger Kalle Sauerland.

Historien om Brian Nielsens planer om et sensationelt comeback blev afsløret i Ekstra Bladet 9. februar.

Det var i aftes ikke muligt at træffe Holyfield-lejren for en kommentar. Men bokselegenden har til Ekstra Bladet udtalt, han er parat til at komme til Danmark for at møde Brian Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer