Sauerland kan stoppe Mads' EM-kamp

Den tyske boksestald Team Sauerland overvejer at stoppe Mads Larsens kommende EM-kamp mod Brian Magee. Den kamp er arrangeret af Hans-Henrik Palm

Ifølge Chris Meyer er Mads Larsens EM-kamp i januar i fare. (Foto: Winfried Mausolf)
Ifølge Chris Meyer er Mads Larsens EM-kamp i januar i fare. (Foto: Winfried Mausolf)

Mads Larsens EM-kamp mod nordirske Brian Magee 30. januar næste år bliver måske aldrig bokset. Den tyske boksestald Team Sauerland overvejer at få stoppet kampen.

Larsens nuværende aftale med Team Sauerland, der også repræsenterer Mikkel Kessler, udløber til nytår, men Team Sauerland hævder, at den danske bokser efter kontraktudløb ikke må bokse under en anden promotor.

- Mads er stadig bundet af den kontrakt, vi underskrev i 2006. Han skal forhandle med os, før han kan bokse under en anden promotor. Det har han ikke gjort, siger Chris Meyer fra Team Sauerland til Berlingske Tidende.

Den tyske boksestald vil først efter et møde 7. december beslutte, om man vil stoppe kampen, der er arrangeret af Hans-Henrik Palm.

- Mads Larsen, hans advokat og Hans-Henrik Palm skulle tage at besøge mig, så vi kan tale om tingene. Jeg har fortalt Palm, at han blander sig i min kontrakt. Mads bryder kontrakten, Palm hjælper ham og bedrager offentligheden, mener Chris Meyer.

- Jeg skal være involveret på en eller anden måde, hvis den kamp skal blive til noget. Mads kan ikke komme ud om kontrakten med os ved at stikke hovedet i sandet. Ikke engang hvis han først ønskede at bokse igen, når han var fyldt 80 år, siger den tyske promotor.

Hans-Henrik Palm oplyser til Berlingske Tidende, at han ikke er bekendt med problematikken.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere