Træner: Sparringen var for ringe

Mikkel Kessler skal køres hårdere op til Carl Froch-kampen, fastslår Ricard Olsen

Kesslers træning op til kampen mod Ward var ikke hård nok, mener Ricard Olsen. (Foto: Thomas Sjørup)
Kesslers træning op til kampen mod Ward var ikke hård nok, mener Ricard Olsen. (Foto: Thomas Sjørup)

Mikkel Kessler får lov at hvile og restituere frem til nytår, men så skal han også på rigtig hårdt arbejde frem mod mødet med Carl Froch 6. marts på dansk grund.

Hans træner gennem de seneste 17 år, Ricard Olsen, er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, hvad der kræves, hvis den urene og uortodokse bokser Carl Froch skal besejres.

– Mikkel skal have hårdere træning og bedre sparring. De sparringspartnere, han har haft op til Ward-kampen, var ikke gode nok.

– Og så skal han presses til det yderste i træningslokalet. Det er simpelthen nødvendigt, hvis han skal besejre Carl Froch, siger Ricard Olsen til Ekstra Bladet.

Læs også:
Promotor kalder Kessler en kælling

Kommentar: Gnisten er væk
Kessler tjente kassen trods nederlag

Hans træner er således parat til at skrue bissen på og stille større krav til Kessler, der nu har ryggen mod muren i Super Six-turneringen.

– Mikkel skal være fuldstændig indstillet på, hvad der kræves, når vi begynder igen. For ellers er der ingen mening med tingene, funderer Ricard Olsen.

Mikkel Kessler havde i går ikke lyst til at udtale sig til pressen og i aftes var det heller ikke muligt at træffe Sauerland-lejren for en kommentar.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere