Kessler-lejren: Nu sadler vi om

Kessler-lejren varsler ændringer i den danske boksers setup før den afgørende kamp mod Carl Froch

Mikkel Kessler vendte i går hjem til Danmark og mors frikadeller. Og så skal der evalueres inden Froch-kampen. Træner Ricard Olsen (tv.) er parat til en ny tørn. Foto: Kristian Linnemann
Mikkel Kessler vendte i går hjem til Danmark og mors frikadeller. Og så skal der evalueres inden Froch-kampen. Træner Ricard Olsen (tv.) er parat til en ny tørn. Foto: Kristian Linnemann
Der var noget symbolik i, at Mikkel Kesslers hjemkomst fra blamagen i Oakland blev forsinket. BA 814 fra London landede 46 minutter senere end planlagt.

Halvandet døgn tidligere vil onde tunger også påstå, at Mikkel Kessler var forsinket i sin timing, reaktionsstyrke og fodarbejde.

For den detroniserede WBA-verdensmester nåede i fysisk og mental forstand aldrig op i ringen mod overmagten –  Andre Ward.

Hurtig evaluering
Men nu varsler Kesslers gode ven og rådgiver, Simon Lundt Hansen, andre boller på suppen frem mod næste udfordring: Mødet med WBC-verdensmester Carl Froch 6. marts i Danmark.

– Vi må hurtigst muligt have evalueret det forløb. For det er helt sikkert, at der skal ske nogle ændringer, men det er bare ærgerligt, at Mikkel skal tabe en kamp først, siger Simon Lundt Hansen til Ekstra Bladet.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at uddybe, hvad ændringerne vil omhandle, men der kommer til at ske noget nyt i den måde, Kessler forbereder sig på op til Froch-kampen.

I Oakland i lørdags savnede man den rutinerede amerikanske træner, Jimmy Montoya.

Men det er ingen hemmelighed, at det var Mikkel Kesslers suveræne beslutning at droppe samarbejdet med Jimmy Montoya op til Ward-kampen.

Kessler følte, det var tilstrækkeligt med Micky Jespersen, Ricard Olsen og Thomas Macon og en amerikansk cutman i ringhjørnet.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere