Træner: Kessler skal bokse 'dirty'

Ricard Olsen vil have, at Mikkel Kessler bliver bedre til boksningens beskidte tricks. Ellers kan Kessler få svært ved at gøre sig gældende, siger træneren

Kessler, der her lander et slag på Wards kæbe, skal lære nogle flere ufine tricks, mener hans træner. (Foto: AP)
Kessler, der her lander et slag på Wards kæbe, skal lære nogle flere ufine tricks, mener hans træner. (Foto: AP)

Hvis Kessler skal holde sig på toppen i boksning, må han lære lidt flere beskidte kneb.

Det siger hans træner, Ricard Olsen, efter Kessler tabte VM- og Super Six-kampen til Andre Ward. Amerikanerens stil var en blanding af god boksning, albuer og skaller, og det havde Kessler svært ved at håndtere.

- Mikkel er en fin bokser. Han bruger ingen kneb, og det skal man gøre, hvis man vil være med i dette game. Det nytter ikke noget at være mors pæne dreng, for professionel boksning er hårdt, og han skal være meget mere hård og beskidt i sin boksning, siger Ricard Olsen til Ritzau.

Han erkender, at Ward var nattens bedste mand, men ærgrer sig over kampen, der sluttede med en øjenskade i 11. omgang. Især fordi Kessler ikke lyttede nok til sin træner.

- Han kunne have lyttet lidt efter, hvad jeg sagde. Det synes jeg ikke rigtigt, at han gjorde. Jeg bad ham slå noget mere og bokse lidt kontra. Det gjorde han også, men han brugte kun den ene hånd, og det var lidt irriterende. Men der var ikke noget at gøre, Ward var bedre, siger Ricard Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere