Kessler klar til Froch-kampen

Mikkel Kessler får ingen problemer med at blive klar til næste boksebrag i Super Six mod Carl Froch. Det forsikrer træner Ricard Olsen

Trods det forslåede ansigt regner træner Ricard Olsen ikke med, at Kessler får problemer med at blive klar til opgøret mod Froch. (Foto: Thomas Sjørup)
Trods det forslåede ansigt regner træner Ricard Olsen ikke med, at Kessler får problemer med at blive klar til opgøret mod Froch. (Foto: Thomas Sjørup)

Det så ikke godt ud søndag morgen dansk tid, da amerikaneren André Ward havde hamret næver, pande og skulder ind i hovedet på bokseren Mikkel Kessler i mere end 10 omgange, hvorefter en stærkt forslået dansker tabte sit første opgør i turneringen Super Six.

Men træner Ricard Olsen regner ikke med, at Kessler får problemer med at blive klar til kampen mod Carl Froch 6. marts.

- Ja, det kan han godt. Det skulle ikke betyde noget. Flængerne var ikke specielt dybe, selv om nogle af dem godt nok var lidt udvidede, siger Ricard Olsen til ritzau.

Læs også:
Kessler: Ward nikkede skaller
Ward: Jeg bokser ikke beskidt
Træner: Kessler skal bokse 'dirty'

Allerede efter jul regner Ricard Olsen med, at Kessler kan begynde at sparre frem mod sin næste kamp.

- Flænger er altid noget lort at få, og det er også første gang, han har fået dem. Det havde været værre, hvis de havde siddet højere oppe over øjenbrynene, for så er de lettere at slå op. Men flængerne sidder lidt skjult inde under øjenbrynene, fordi Ward kom nedefra og op og ramte Kessler.

Ricard Olsen tror på, at Kessler kan rejse sig og vinde sin næste kamp.

- Froch er fysisk væsentligt stærkere end Ward. Men boksemæssigt ligger han langt under Ward og Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere