Tjente kassen trods nederlag

Mikkel Kessler tabte klart i nat - men en bugnende lønkonto er et plaster på såret

Kesslers ansigt bar tydeligt præg af, at de 13,5 millioner kroner, han fik for kampen mod Ward, var hårdt tjente. (Foto: Thomas Sjørup)
Kesslers ansigt bar tydeligt præg af, at de 13,5 millioner kroner, han fik for kampen mod Ward, var hårdt tjente. (Foto: Thomas Sjørup)

Selv om Mikkel Kessler i dag vågner op uden WBA-bæltet og som taber af sin første Super Six-kamp mod Andre Ward, så påvirker det ikke hans økonomiske udsigter i de to resterende kampe i den indledende runde mod Carl Froch og Jermain Taylor.

For Mikkel Kessler er en snu forretningsmand, der allerede på forhånd har sikret sig et godt fundament i forhandlingerne med manager Kalle Sauerland.

40,5 mio.
Kalle Sauerland bekræftede således i denne uge, at parterne har alle økonomiske aftaler på plads for de to øvrige kampe.

Det betyder i al sin enkelhed, at Mikkel Kessler stadig kan se frem til en økonomisk gevinst på samlet 3,6 mio. euro (27 mio. kr.) for at gå i ringen mod Froch og Taylor.

Læs også
Træner: Kessler bokser for pænt
Kessler angrebet på pressemøde
Kesslers træner i clinch med fotografer

I nat scorede Mikkel Kessler 1,8 mio. euro (13,5 millioner kroner) for de seneste par måneders hårde træning og nævnedysten mod Andre Ward. Til gengæld blev netop de penge noget hårdere at tjene, end de fleste havde ventet.

Altså en samlet gevinst på 40,5 mio. kr. for de tre indledende kampe i den prestigefyldte Super Six, hvor seks af verdens bedste Supermellemvægtere kæmper om prestige og millioner.

Ferien venter
Efter opgøret i nat kan Kessler slappe af frem til årsskiftet, men så begynder hans forberedelser til det næste opgør mod WBC-verdensmesteren, Carl Froch.

Manager Kalle Sauerland fik i slutningen af sidste uge forhandlet en aftale på plads med Frochs manager, Mike Hennessy.

En kontrakt, der betyder, at Mikkel Kessler får hjemmebane på dansk grund. Formentlig 6. marts, når de to mødes i enten København eller Herning. De forhandlinger tager til i de kommende uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere