De kendte om Kessler-kampen

Politimanden, kuglestøderen og den tidligere fodboldspiller er alle vilde med Kessler - men skal de se ham bokse i nat?

Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi drømmer om en invitation fra sin søn til at se Kesslers kamp. (Arkivfoto: Johnny Frederiksen)
Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi drømmer om en invitation fra sin søn til at se Kesslers kamp. (Arkivfoto: Johnny Frederiksen)

Det er ikke meget støtte, Mikkel Kessler skal vente fra kendis-Danmark, når han i nat bokser sin første kamp i Super Six. I hvert fald er det ikke ret mange, der vil sidde foran fjernsynet og se med, når kampen bokses ved 4-tiden i nat.

- Hvis jeg havde kunnet se kampen på en af de cirka 40 tv-kanaler vi er udstyret med her i ejendommen, ville jeg gerne være stået op klokken fire for at følge med. Jeg har da før fulgt store amerikanske boksekampe, selvom man skulle tidligt op eller meget sent i seng. Men jeg vil ikke gå ud og give 500 kroner for at kunne se kampen, siger drabschef Ove Dahl, Københavns Politi.

Drabschefen tilføjer dog, at han nok ikke ville sig nej, hvis hans voksne søn fandt på at købe kampen og invitere far til kaffe meget tidligt søndag morgen.

- Jeg synes i øvrigt at Kessler virker som en sympatisk fyr, der har gjort det godt. Men man ved, at når han nu skal bokse i USA mod en amerikaner er han på forhånd bagud på point, så det bliver en spændende kamp.

Til gengæld er tidligere kuglestøder og Vild med Dans-vinder Joachim B. Olsen en sikker tilskuer foran skærmen i aften:

- Ja, selvfølgelig skal jeg se kampen.

Hverken skuespiller Anne Louise Hassing eller Vicki Berlin vil se den store boksekamp:

- Nej, jeg skal ikke se Kesslers kamp. Jeg er slet ikke til boksning. Jeg kan ikke lide, at man slår på hinanden, siger Vicki Berlin.

Ikke meget sport i Bondam
Klaus Bondam, radikal politiker der har været meget i fokus den seneste uge, svarer usædvanligt kort og kontant på spørgsmålet om, han skal følge Mikkel Kesslers kamp:

-Nej, det skal jeg ikke. Der er ikke meget sportsmand i mig.

Allan Nielsen, tidligere fodboldspiller og kæreste med Tina Lund, er ikke helt afklaret.

- Hvis Tina kan holde mig vågen, og hun selv gider se kampen, så skal jeg selvfølgelig se den. Og Kessler vinder selvfølgelig.

Der er bestemt intet der tyder på, at Tina Lund ikke kan holde Allan Nielsen vågen...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere