Eksperterne enige: Kessler vinder i nat

Ekstra Bladet tog en runde med fem bokse-eksperter. De var enige om én ting: Kessler vinder i nat

OAKLAND (ekstrabladet.dk): Når Kessler i nat forlader ringen efter kampen amerikanske Andre Ward, så er det som vinder. Det vurderer fem eksperter, som Ekstra Bladet har talt med.

Dan Rafael, ESPN’s bokseekspert:
Kessler på point

Jeg ser meget frem til Kessler-Ward, og jeg er imponeret over Kesslers villighed til at komme til USA og bokse i Wards hjemby Oakland. Jeg mener, Kessler er favorit til at vinde turneringen, men det er aldrig let at rejse til en anden fyrs hjemby. Kessler har dog det, der skal til for at vinde kampen. Ward er hurtig, og han er en god bokser, men jeg tror, han kan få store problemer med Mikkels fysiske styrke og teknik. Jeg tror, det bliver en god kamp, men jeg tror, Kessler trækker det længste strå med en pointsejr eller sågar et sent knockout.

Læs:
Her kan du se kampen

Kessler til Ward i nat: Du får røvfuld
Sådan køber du selv Kesslers kamp


Karl Freitag, redaktør på fightnews.com:
Kessler på point

Efter min mening er Kessler den bedste supermellemvægter i turneringen. Selvom Ward har fordel af hjemmebane, har han endnu aldrig mødt en af vægtklassens bedste boksere. Kessler har slået bedre boksere, end Ward har, og han har gjort det overbevisende. Han er både en dygtig og hårdtslående bokser, og jeg tror, han besejrer Ward på point.

Du kan naturligvis følge kampen på ekstrabladet.dk, hvor vi liveopdaterer med billeder og reportage fra kampen

Jake Donovan, redaktør på boxingscene.com:
Kessler på TKO (8.-10. omgang)

Jeg forventer, at Ward vinder nogle af de tidlige omgange, både fordi han er en meget stærk atlet, og fordi Kessler ikke er den hurtigste starter. Men så snart Kessler finder sin rytme, kan jeg ikke forestille mig, at den bliver tæt, eller at den er spændende i ’mesterskabsomgangene’ mod slutningen af kampen. Jeg tror, Kessler vil slide Ward i stykker, nedbryde hans vilje og tvinge ham til at give op mellem 8. og 10. omgang.

Daniel Herbert, bokse- ekspert hos Boxing News:
Kessler på KO eller TKO (10. omgang)

Andre Ward er en talentfuld bokser, men han har været både rystet og i gulvet i starten af sin professionelle karriere af modstandere, der var under Mikkel Kesslers niveau. Jeg tror, Kessler slår for hårdt for Ward, også selvom amerikaneren har evnerne til at være med i kampens første halvdel. Kessler har mere erfaring i store kampe, der går ind i mesterskabsomgangene, og jeg tror, han vil slide Ward op og stoppe ham i 10. omgang.

Ben Thompson, redaktør på fighthype.com:
Kessler på point

I teknisk henseende er Kessler lige så god en bokser som Ward. Faktisk er han muligvis bedre. Når det er sagt, så tror jeg denne kamp bliver afgjort på erfaring, noget som Kessler har meget mere af end Ward. Jeg tror, Ward vil være med i kampen i de første omgange, men Kesslers erfaring vil give ham mulighed for at justere sin taktik halvvejs gennem kampen og forvirre Ward med sin bevægelighed og sine kombinationer. Kessler vinder syv eller otte af omgangene og tager en pointsejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere