Kesslers markedsværdi står på spil

Mikkel Kessler bokser den største kamp i sin karriere mod André Ward, mener promotor Kalle Sauerland. Danskeren kan forøge sin markedsværdi med en sejr i USA

De bokser om meget, bl.a. Kesslers markedsværdi (Foto: Thomas Sjørup)
De bokser om meget, bl.a. Kesslers markedsværdi (Foto: Thomas Sjørup)

Når bokseren Mikkel Kessler natten til søndag dansk tid træder ind i ringen i Oracle Arena i Oakland, sætter han ikke blot sit VM-bælte hos World Boxing Association på spil.

Også Kesslers markedsværdi afhænger af resultatet mod amerikaneren André Ward, vurderer den danske boksers promotor, Kalle Sauerland.

- Han får det samme beløb for sin næste kamp i Super Six-turneringen, men det vil være et stort tilbageslag for hans markedsværdi at komme til USA og tabe. Lad os sige det på den måde, at det vil være et uheldigt tidspunkt at tabe lige nu, siger Kalle Sauerland.

Kampen mod Ward er Kesslers første i Super Six-turneringen, hvor seks af de bedste supermellemvægtere i verden kæmper om at være konge i vægtklassen.

Den tyske promotor mener, at kampen er større end den tredobbelte VM-kamp mellem Kessler og waliseren Joe Calzaghe for to år siden.

- Glem Calzaghe-kampen, dette er Mikkel Kesslers foreløbig største kamp. Han bokser foran et publikum i USA, og det er mod en amerikaner på tv i primetime. Han bokser mod en ubesejret OL-guldvinder i Wards egen baghave. Det er den største udfordring i Mikkels karriere, og jeg tror, at det bliver en hårdere kamp end mod Calzaghe, spår Kalle Sauerland.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere