Boksekrig mellem Europa og USA

Kessler er cool, synes boksestjernen Jermain Taylor, som dog tror og håber på VM-sejr til landsmanden Andre Ward

Mens du venter på, at Mikkel Kessler og Andre Ward går på vægten og senere i ringen, bør du tjekke Showtimes dokumentar om Suaper Six-turneringen. (Foto: Thomas Sjørup)
Mens du venter på, at Mikkel Kessler og Andre Ward går på vægten og senere i ringen, bør du tjekke Showtimes dokumentar om Suaper Six-turneringen. (Foto: Thomas Sjørup)

Det har så småt udviklet sig til en krig mellem verdensdele i Super Six-turneringen.

Det kan også ses, når man spørger de fire andre boksere, hvem der vinder kampen mellem Mikkel Kessler og Andre Ward i Oakland.

Amerikanerne Andre Dirrell og Jermain Taylor – som begge tabte i Europa 1. runde – tror på deres landsmand Ward, mens engelske Carl Froch og tyske Arthur Abraham sætter deres kryds ved Kessler.

- Jeg tror på Ward. Det er hans største kamp i karrieren, så det er vigtigt, at han følger sin plan. Men så tror jeg også, han vinder, siger Andre Dirrell, som tabte til Carl Froch i Nottingham.

Froch er Karl Smart - Kessler er ikke
Taylor - der blev knockoutet af Arthur Abraham i 1. runde - kan vældig godt lide Kessler, men han holder på Ward:

- Carl Froch har spillet Karl Smart, selvom han ikke er nær så god som mig. Men Kessler er en ret afslappet fyr. Han er ikke nogen Karl Smart. Jeg kan vældig godt lide ham. Men jeg tror og håber stadig på de amerikanske boksere, siger Taylor.

Læs også:
George Foreman tror på Kessler
Dommerstrid afgjort - men hvem vandt?
Ward: Europæere provokerer mig

WBC-verdensmesteren Carl Froch ser WBA-verdensmesteren Kessler vinde på sin fysiske styrke og sin betydeligt større erfaring end Andre Ward – og glæder sig til en kamp om begge VM-bælterne, når han møder Kessler i foråret.

Abraham: Vikingen er en kriger
Og tyske Arthur Abraham har ikke andet en ros tilovers for sin danske staldkammerat hos Team Sauerland. Kessler vinder ifølge 'King Arthur, fordi:

- Han er en meget varieret bokser, han er meget erfaren, og han har en fantastisk forudseenhed og flair i ringen. Vigtigst af alt er ’The Viking Warrior’ en rigtig kriger, siger Abraham.

Der er indvejning til Kessler vs Ward fredag mellem 23 og 24 dansk tid. Læs om resultatet og den sidste face-to-face her på ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere