Sauerland accepterer to dommere fra USA

Team Sauerland er klar til at lade to amerikanere score Mikkel Kesslers VM-kamp mod André Ward, så længe kun en enkelt af dommerne kommer fra Californien.

Kessler kan få to, og ikke tre, amerikanske dommere til kampen lørdag (Foto: Thomas Sjørup)
Kessler kan få to, og ikke tre, amerikanske dommere til kampen lørdag (Foto: Thomas Sjørup)

Mikkel Kesslers arbejdsgiver, Team Sauerland, er klar til at have to amerikanske dommere til at score kampen, når den danske bokseverdensmester hos World Boxing Association (WBA) lørdag møder amerikaneren André Ward i en VM-kamp i Oakland. Betingelsen er dog, at den ene dommer ikke må komme fra staten Californien, hvor kampen bokses, og hvor Ward bor.

- Om dommeren kommer fra Canada eller New York er ligegyldigt. WBA har insisteret på at få en dommer fra Sverige, men jeg ved ikke, om det lykkes, for der er ikke lang tid til kampen, siger chefen Wilfried Sauerland til Ritzau.

California Athletic State Commission har udpeget Steve English og Steve Morrow fra Californien som to af de tre dommere til at score kampen. En af de to må vige pladsen til fordel for en anden, siger tyskeren.

Derudover ønsker den tyske boksestald, at kampleder Jack Reiss fra Californien bliver udskiftet.

- Kamplederen bliver fra Californien, men vi ønsker en med større erfaring, for Jack Reiss har aldrig før haft en VM-kamp. Og så skal en af de tre dommere udskiftes med en anden, det er alt, hvad vi ønsker, siger Wilfried Sauerland.

Han føler sig sikker på, at dommerstriden er bilagt senest torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere