Viasat håber på tidligere Kessler-kampe

Mikkel Kesslers første Super Six-kamp skal bokses om natten, og Viasats sportschef, Peter Nørrelund, håber og forventer nu, at de næste kampe bokses tidligere

Mikkel Kessler var senest i ringen, da han besejrede Gusmyr Perdomo tidligere på efteråret. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler var senest i ringen, da han besejrede Gusmyr Perdomo tidligere på efteråret. (Foto: Thomas Sjørup)

Viasats sportschef, Peter Nørrelund, klappede ikke just i hænderne, da han fik at vide, at Mikkel Kesslers kamp mod André Ward i Super Six-turneringen skal bokses søndag morgen klokken fire.

Viasat ejer rettighederne til kampen, og har sat det helt store apparat i gang for at promovere turneringen.

- Måske bliver det klokken tre om natten. Men under alle omstændigheder er det ikke primetime. Heldigvis ligger der en dansk tradition fra 80'erne, hvor DR viste store udenlandske kampe om natten, for at se kampe på det tidspunkt.

- Men min formodning og håb er dog, at de andre kampe kommer til at ligge på lidt mere humane tidspunkter, siger Peter Nørrelund.

Han vil ikke diskutere økonomien i nattekampen. Eller give et bud på, om det vil påvirke salget via pay-per-view.

'Den er kæmpestor'
- Calzaghe-Kessler blev bokset om natten. Og det gik fint, så måske det ikke påvirker det store. Det er ikke så mange kampe, Kessler bokser, og han er et stort nok navn til, at folk godt vil se ham om natten, regner vi med, siger Peter Nørrelund.

Han slår fast, at de store kampe ikke kan hænge sammen, hvis ikke seerne betaler for at se kampen. Og han mener, at Kessler-Ward er en af de helt store:

- Den er kæmpestor. Danske Kessler, den måske største bokser i vægtklassen, møder en amerikaner, som ikke har tabt i umindelige tider. Det bliver fantastisk, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere