Tosset tv-tid: Kessler til morgenkaffen

Mikkel Kesslers kamp mod André Ward bokses vanvittigt tidligt - se tidspunktet her

Der er dømt tidlig morgenkaffe eller sen natmad, når Kessler møder Ward i Super Six. (Foto: Thomas Sjørup)
Der er dømt tidlig morgenkaffe eller sen natmad, når Kessler møder Ward i Super Six. (Foto: Thomas Sjørup)

OAKLAND (ekstrabladet.dk): Hvis du er en af de Kessler-fans, der har købt pay-per-view-adgang til kampen mod André Ward, så er det om at komme tidligt ud af fjerene søndag morgen – eller måske helt undlade at gå i seng lørdag aften.

For det bliver ikke bare midnats-tv, det bliver ren Go’ morgen Danmark med gongong-signal klokken fire søndag morgen.

Arrangementet i Oracle Arena begynder allerede klokken 17.00 lokal tid – kl. to dansk tid – med en række forkampe, hvor ti amerikanske boksere uden de store rekordlister skal hamre løs på hinanden.

Der skulle ikke være mulighed for, at Kessler-Ward bliver forsinket på grund af de tidlige kampe.

Forkampe efter planen
Således er sidste kamp før aftenens absolutte hovedbrag sat til start klokken 18.10 lokal tid, og da fighten mellem juniormellemvægterne Mayfield og Santana blot er sat til otte omgange, kan Super Six-braget ikke blive skubbet af den grund

Mikkel, der er en hulens masse danskere, der skal op før fanden overhovedet har overvejet at få sko på søndag morgen. Du må have nogle rigtig gode argumenter for at have ren samvittighed i den sammenhæng?!

– Ja, det har jeg da. Det bliver et brag af en kamp. Ward kommer formentlig flyvende ud til hver omgang, og det vil jeg have det helt fint med.

Lav ikke kaffe
– Jeg er sikker på, det bliver en god kamp, men man skal nok ikke gå ud og lave kaffe og riste brød der i første eller anden omgang.

– For selvom kampen er sat til 12 omgange, og jeg som udgangspunkt regner med, at den skal gå tiden ud, så ved man aldrig, hvad der sker, siger Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere