Ward tvivler på Kesslers kæbe

Mikkel Kessler er aldrig rigtig blevet ramt, ikke engang mod Joe Calzaghe, mener hans kommende modstander

Andre Ward har fået en idé. (Foto: Thomas Sjørup)
Andre Ward har fået en idé. (Foto: Thomas Sjørup)

OAKLAND (ekstrabladet.dk): Mikkel Kessler er aldrig rigtig blevet ramt. Det mener hans kommende modstander, 25-årige Andre Ward. Amerikaneren håber selv, at han vil blive manden, der rammer den danske bokseverdensmester.

- Mange siger, at Kessler har en kæbe af sten. Men hvem har ramt Mikkel Kessler, når man tænker over det? spørger Ward retorisk, før han kaster sig over en analyse af Kesslers eneste nederlag:

Læs også: Kessler i Wards hule
Tosset tv-tid: Kessler til morgenkaffen

- Calzaghe slår ikke hårdt. Det ved alle. Han udboksede Kessler i perioder af deres kamp, men Joe Calzaghe slår ikke hårdt. Så hvordan kan folk vide, at Kessler kan tåle at blive ramt, siger Andre Ward.

En strøm af ord
Amerikaneren er ikke selv kendt for at være nogen decideret Mike Tyson med 13 KO-afgørelser ud af sine 20 sejre.

Men tale, det kan han. Stille og roligt og med stor selvtillid. Alle spørgsmål fra en kødrand af journalister bliver fulgt af et længere, velartikuleret svar.

Da ekstrabladet.dk spørger, hvordan den tidligere OL-guldvinder fra amatørrækkerne håndterer det store pres fra omgivelserne, som karrierens første VM-kamp medfører, svarer han:

- Jeg har prøvet det før. Jeg nåede til det højeste niveau hos amatørerne, hvor der også er pres på, og jeg har bokset mod Edison Miranda. Det er en fyr, som ingen promotorer har lyst til at udfordre til en kamp mod deres egen mand, siger Ward.

- Jeg fokuserer bare al min energi på at være den, der forlader ringen med VM-bæltet på lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere