Super Six giver Kessler en raket bagi

Træner Ricard Olsen vurderer, at Super Six-turneringen er lige det, som Mikkel Kessler har brug for, så den danske bokseverdensmester kan bevare motivationen

Han så på et tidspunkt tegn på dalende motivation hos sin bokser. Men efter næsten et års pause fra bokseringen frem til september i år har Super Six-turneringen givet Mikkel Kessler fornyet energi, vurderer hans træner, Ricard Olsen.

- En bokser kan godt have perioder, hvor han ikke gider, og så pludselig kommer det igen. Nu har Super Six motiveret Mikkel meget. Hvis han ikke får nogle kampe, så er han umotiveret i forhold til at træne, men nu får han kampene, og så er det med at hænge på. Man kan sige, at han har fået en raket i røven, siger Ricard Olsen, som i denne uge finpudser de sidste detaljer med Mikkel Kessler før lørdagens VM-titelforsvar mod amerikaneren André Ward.

En kamp, som samtidig er Kesslers første i Super Six-turneringen mellem seks af verdens bedste supermellemvægtere.

Ricard Olsen, der har trænet Kessler, siden verdensmesteren var 13 år, kan også mærke, at han selv er på dupperne før kampen i Oakland mod den ubesejrede amerikaner.

- Mikkel er godt på toppen og i bedre form end i lang tid. Det skyldes ham selv, at han er motiveret til det. Er han motiveret, så er vi andre også motiverede, det betyder utroligt meget. En umotiveret bokser er umulig at have med at gøre, og det smitter også af, siger Ricard Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere