Kessler på plads i San Francisco

Den danske 'Viking Warrior' er landet i USA og er klar til at finpudse taktikken før Super Six-braget mod Andre Ward

Mikkel Kessler er på plads i San Francisco. (Foto: www.mikkelkessler.com)
Mikkel Kessler er på plads i San Francisco. (Foto: www.mikkelkessler.com)

Om mindre end en uge går Mikkel Kessler i ringen mod Andre Ward til karrierens måske vigtigste kamp.

Og allerede søndag landede 'The Viking Warrior' i San Francisco.

- Hvilken fantastisk by. Man kan kun være imponeret, når man kører rundt i byen. Det giver faktisk ekstra inspiration, at de sidste forberedelser til kampen foregår i dette område, skriver Kessler søndag på sin Facebook-profil.

Med kun seks dage tilbage inden boksebraget mod Ward i Super Six-turneringen er sparringen et overstået kapitel. Nu handler det om at finpudse taktikken.

- Med ankomsten til San Francisco har jeg afsluttet den hårde del af træningslejren - og det betyder slut med sparringen. I stedet fokuserer jeg på de tekniske og taktiske sider af kampen. I mit team kalder vi det at justere detaljerne for at skabe den perfekte kamp. Med andre ord skal jeg give min krop og hjerne tid til at nå det nødvendige fysiske og mentale niveau, som er nødvendig med bare seks dage til kampen, fortæller Danmarks yndlings-bokser, der kan se frem til at bokse for fulde huse på udebanen.

- Jeg håber, at så mange som muligt vil se kampen og støtte mig den 21. november. Så vidt jeg er informeret, så vil Oracle Arena være udsolgt. Det betyder 20.000 hujende amerikanere, lyder det fra Mikkel Kessler, som ikke er skræmt ved udsigten til mødet med Wards mange fans.

- For at være ærlig, så gør det mig kun endnu mere klar til kampen, skriver Mikkel Kessler med vanlig selvtillid.

Ekstra Bladet er naturligvis på plads i USA og vil i den kommende uge følge Mikkel Kesslers forberedelser fra nærmeste hold...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere