Taylor tvivlsom i Super Six

Familien bestemmer, om Jermain Taylor fortsætter i Super Six-turneringen efter brutalt KO-nederlag

Jermain Taylor blev liggende i et par minutter, efter at han få sekunder før kampens slutning var blevet knockoutet af Arthur Abraham. (Foto: Thomas Sjørup)
Jermain Taylor blev liggende i et par minutter, efter at han få sekunder før kampens slutning var blevet knockoutet af Arthur Abraham. (Foto: Thomas Sjørup)

Mange har opfordret den amerikanske boksestjerne Jermain Taylor til at stoppe karrieren, efter at han i første runde af Super Six-turneringen var ude for et brutalt knockout i 12. omgang mod tyske Arthur Abraham.

Det er nemlig ikke det eneste slemme KO-nederlag, den tidligere mellemvægtskonge har oplevet de senere år. Det samme er sket mod Kelly Pavlik og Carl Froch.

Beslutningen om, hvorvidt den 31-årige Arkansas-bokser fortsætter i Super Six, er dog endnu ikke truffet.

- Der er ikke truffet en beslutning, men de medicinske undersøgelser har givet positive resultater, siger Kalle Sauerland, en af initiativtagerne til turneringen, til ekstrabladet.dk.

- Men en ting er, hvad undersøgelserne viser, noget andet er, hvordan han håndterer det psykisk. Jeg ved, at Jermain Taylor vil diskutere sin boksefremtid med familien, og den beslutning, som de når frem til, må alle selvfølgelig respektere.

- Det var et meget slemt knockout. Arthur Abraham er nok den mest hårdtslående bokser i turneringen, så efter sådan en omgang er det forståeligt, hvis Taylor vælger at stoppe, siger den tyske promotor.

Kalle Sauerland oplyser, at det senest i forbindelse med Mikkel Kesslers kamp mod Andre Ward vil blive offentliggjort, hvorvidt Jermain Taylor fortsætter, eller om hans plads i turneringen skal gå til reserven Allan Green.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere