Bokselegende vil synge efter VM-brag

Manny Pacquiao kan i nat erobre en VM-titel i sin syvende vægtklasse. Bagefter vil han optræde med sit band

Manny Pacquiao (t.v.) og Miguel Cotto er klar til nattens kamp. (Foto: AP)
Manny Pacquiao (t.v.) og Miguel Cotto er klar til nattens kamp. (Foto: AP)

Det er en moderne form for krig: Filippinerne mod Puerto Rico, når Manny Pacquiao og Miguel Cotto tidligt søndag morgen dansk tid går i ringen mod hinanden i MGM Grand i Las Vegas.

Begge bærer de som nationale ikoner deres lands stolthed på skuldrene, og begge er de blandt verdens absolut bedste boksere på tværs af alle vægtklasser.

Der var derfor forståeligt nok alvorlige miner - og dertil dyb respekt i omgangen - da de to hårdtslående herrer natten til lørdag dansk tid vejede ind til en af årets største kampe: Kampen om Miguel Cottos WBO-bælte i weltervægt.

Manny 'Pac Man' Pacquiao tvang nålen op på 65,5 kilo, mens 32-årige Cotto vejede ind på 65,9 kilo.

Cotto stod med stålblik i den sidste face-to-face før kampen, men Manny Pacquiao opløste spændingen ved at smile og klappe sin modstander på armen.

Vil synge efter kampen
30-årige Pacquiao er allerede en levende legende, efter at han har erobret VM-titler i hele seks forskellige vægtklasser, fra fluevægt til letweltervægt. I nat kan han føje en syvende vægtklasse til, weltervægt. Ingen anden bokser har erobret VM-bælter i mere end fem vægtklasser.

Filippineren gør dog klogest i ikke at gøre regning uden vært. Jernhårde Miguel Cotto har kun lidt et enkelt nederlag, sidste år mod Antonio Margarito. Margarito blev i sin efterfølgende kamp afsløret med gips i handsken.

Lettere absurd blev indvejningen ifølge fighthype.com, da Manny Pacquiao lovede at synge efter kampen:

- Efter kampen har vi et after-party på Mandalay, hvor jeg vil synge otte sange sammen med mit band fra filippinerne, sagde Pacquiao.

1 af 2 Manny Pacquiao er forholdsvis populær på filippinerne ... (Foto: AP)
2 af 2 Manny Pacquiao (t.v.) og Miguel Cotto er klar til nattens kamp. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere