Tyson brækkede fotografs næse

Mike Tyson rejste med sin 10-årige datter, da en fotograf blev lidt for nærgående

Mike Tyson slog til i lufthavnen. (Foto: Jonathan Møller Bjerg)
Mike Tyson slog til i lufthavnen. (Foto: Jonathan Møller Bjerg)

Bokseren Mike Tyson er igen på krigsstien, og denne gang er hans blodtørst gået ud over en paparazzifotograf, der ifølge den tidligere verdensmester i sværvægt lige kom lidt for tæt på.

Tyson blev arresteret onsdag nat i Los Angeles lufthavnen LAX, hvor han angreb en paparazzifotograf, der forsøgte at tage billeder af Tyson og hans familie. Med en lige højre slog Tyson fotografen i jorden. Her efterlod han sig en blodpøl, da han kravlede væk med en brækket næse og en rift i panden, men dog med begge ører i behold.

Sværvægteren rejste med sin 10-årige datter, da han blev angrebet af den overdrevent aggressive fotograf, og han handlede i selvforsvar for at beskytte sit barn, oplyser hans talsmand.

Og der kan være noget om snakken, for den uheldige fotograf er også blevet anholdt, skriver TMZ.com.

Drama lader til at følge Tyson, hvor han end går. Siden hans kometkarriere inden for bokseverdenen skød ham op på stjernehimlen, har han fået en dom for voldtægt og været tre år i fængsel, er blevet erklæret konkurs, været på afvænningsklinik og blevet skilt flere gange.

Tyson lader dog til at have lidt tilbage på kistebunden. Han var i hvert fald i stand til at stille kaution for sig selv, og efter at have grebet i lommen efter 20.000 dollar (knap 100.000 danske kroner), blev han løsladt i morges. Det vides ikke, om det samme er tilfældet for den uheldige fotograf.

Hvis Tyson bliver retsforfulgt kan han på grund af sin fortid som bokser blive anklaget for angreb med et dødeligt våben.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere