Kessler: 40 millioner for tre kampe

I ringen er der smæk for skillingerne, men der er også skillinger for smæk. Mikkel Kessler får 13,5 million pr. kamp i Super Six

Kesslers første kamp, den 21. november, er hans første i den nye Super Six-serie
Kesslers første kamp, den 21. november, er hans første i den nye Super Six-serie
Mikkel Kessler scorede fem mio. dollar netto (25-27 mio. kr.), da han mødte Joe Calzaghe og tabte sin hidtil eneste kamp som professionel tilbage i 2007.

Mikkel Kessler må nøjes medet væsentligt mindre honorar, når han næste lørdag, 21. november, går i ringen mod den ubesejrede amerikaner Andre Ward.

Til gengæld får han en langt større indtægt ud af de tre kampe, han er sikret i Super Six-turneringen, hvor han møder Andre Ward, Carl Froch og Jermain Taylor.

Ifølge Ekstra Bladets kilder i boksemiljøet er Mikkel Kessler sikret et honorar på 1,8 mio. euro (13,5 mio. kr.) for hver af de tre kampe, han bokser i den stort anlagte turnering.

Det giver svimlende 40,5 mio. kr. for tre indledende kampe.

Ikke for pengenes skyld
Ingen dårlig betaling for en supermellemvægter, der i forvejen er økonomisk uafhængig efter allerede at have tjent i omegnen af 40 mio. kr. i sin professionelle karriere, der blev indledt 20. marts 1998 i Århus.

– Jeg har store ambitioner. Jeg har tidligere tjent gode penge, men spørger du mig, om jeg er med i denne turnering for pengenes skyld, så er svaret nej, har Mikkel Kessler tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Kalle Sauerland vil ikke kommentere konkrete tal i den aftale, Sauerland Event har indgået med Mikkel Kessler.

Blot fastslå, at alt også er på plads, hvis Kessler går hele vejen til finalen.

– Vi har selvfølgelig lavet forhåndsaftalen om de økonomiske rammer, hvis Kessler kommer både i semi- og finalen.

Drømmefinalen
Kalle Sauerland lægger slet ikke skjul på, at drømmefinalen for ham i Super Six-turneringen er mødet mellem staldens to egne boksere Arthur Abraham og Mikkel Kessler.

– Det er min drøm, hvis de mødes til sidst. Det vil være den største kamp i denne vægtklasse og det bedste for boksesporten, mener Kalle Sauerland, der naturligvis også tænker på egne interesser.

– Mener du den kamp også vil være større end Kesslers kamp mod Calzaghe for to år siden?

– Ja, absolut. Det vil ubetinget være den største kamp mellem to boksere i denne vægtklasse.

Inden det kommer så vidt til en finale i foråret 2011, skal Kessler først have overvundet tre svære forhindringer plus en semifinale-modstander.

Lige nu forbereder danskeren sig i Sacramento frem mod mødet med Andre Ward.

I den kommende weekend rykker han sammen med træner Ricard Olsen og fysioterapeut Thomas Macon til San Francisco for at være tættere på kamparenaen i Oakland.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere