Ward: Jeg hygger mig ikke

- Folk råber og skriger, siger Andre Ward, der om 10 dage skal i ringen med Mikkel Kessler

Andre Ward kan begynde at mærke presset forud for kampen mod verdensmesteren Mikkel Kessler, der har bokset dobbelt så mange kampe som professionel. (Foto: Team Sauerland)
Andre Ward kan begynde at mærke presset forud for kampen mod verdensmesteren Mikkel Kessler, der har bokset dobbelt så mange kampe som professionel. (Foto: Team Sauerland)

Mens Mikkel Kessler virker overskudsagtig forud for sin første kamp i Super Six-turneringen, er presset tilsyneladende ved at kunne mærkes for hans mere uerfarne modstander Andre Ward.

På en telefonkonference natten til onsdag løftede OL-guldvinderen fra 2004 lidt af sløret for, hvordan presset fra omgivelser - ikke mindst medier - opleves før så stor en kamp.

- Folk råber og skriger, og de prøver at fange ens opmærksomhed både to uger før kampen og en uge før kampen. Selv på kampdagen råber de ens navn. Gode ting og dårlige ting. Jeg prøver bare at holde mig midt i vejen. Jeg prøver at være fokuseret og holde mit øje på den kamp, jeg har foran mig, sagde 25-årige Ward ifølge boxingscene.com.

Jeg hygger mig ikke
Kampen om Mikkel Kesslers WBA-bælte i supermellemvægt bokses foran op mod 20.000 tilskuere i Oracle Arena i Oakland, få kilometer fra San Francisco. Men presset fra medier og tilskuere er selvfølgelig ikke det eneste, Ward har i tankerne forud for kampen den 21. november.

- Jeg forventer en meget, meget, meget hård kamp. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer, men jeg regner med at møde den stærkest mulige Mikkel Kessler. Jeg forventer en stærkere Kessler, end jeg så mod Perdomo. En stærkere Kessler, end jeg så mod Calzaghe, sagde Andre Ward.

Mikkel Kessler var på telefonkonferencen udadtil sit vante, afslappede selv:

- Jeg hygger mig herovre, og jeg er tilpas. Jeg er klar til at slås med dig, Ward, og jeg håber, du er klar, sagde Kessler.

Andre Wards indstilling var ifølge fightnews.com en lidt anden:

- Jeg hygger mig ikke, og jeg er ikke tilpas. Jeg er klar til kamp, sagde den ubesejrede amerikaner sammenbidt og bedyrede, at han har tænkt sig at chokere verden med en sejr over mesteren.

1 af 2 Andre Ward (t.h.) har 20 sejre i 20 kampe. (Foto: AP)
2 af 2 Andre Ward kan begynde at mærke presset forud for kampen mod verdensmesteren Mikkel Kessler, der har bokset dobbelt så mange kampe som professionel. (Foto: Team Sauerland)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere