Haye brækkede hånden i Valuev-sejr

Den nye WBA-verdensmester David Haye brækkede højre hånd i anden runde i lørdagens sejr over den russiske kæmpe Nikolay Valuev

David Haye brækkede hånden tidligt i kampen mod Valuev. (Foto: PA)
David Haye brækkede hånden tidligt i kampen mod Valuev. (Foto: PA)

David Haye havde store smerter, da han lørdag aften vandt WBA-titlen efter en pointsejr over Nikolay Valuev. Mandag fortalte den britiske bokser, at han brækkede hånden i kampens indledning og derfor kæmpede det meste af titelkampen mod den russiske kæmpe med en brækket højre hånd.

- Jeg vidste, at jeg kunne ryste ham. Men jeg brækkede hånden. Det skete i anden runde, og derfra var det ikke rart at slå ham. Selv om adrenalinen pumpede, så kunne jeg stadig mærke det, siger David Haye.

Den 29-årige sværvægter måtte derfor ændre sin strategi tidlig i kampen.

- Jeg sparede højre hånd og brugte den kun de gange, hvor jeg kunne sende et ordentlig stød af sted. Jeg fornemmede, at jeg vandt runderne og tog pointene. Så det gjaldt om at vinde kampen så sikkert som muligt, forklarer Haye, der også lukrerede på, at hans 2 meter og 13 centimeter høje modstander ikke var klar over håndskaden.

- Det var et godt slag, jeg gav ham, da jeg brækkede hånden. Han blev bange for den, men bagefter vidste han ikke, at jeg ikke ville slå med den, fortæller David Haye.

Britens næste opgave bliver det obligatoriske forsvar af WBA-titlen mod amerikanske John Ruiz.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere