Haye vil have alle VM-bælterne

Den nykronede sværvægtsverdensmester går efter at møde en af de ukrainske Klitschko-brødre, når han har bokset et titelforsvar

David Haye besejrede Nikolai Valuev på point med dommerstemmerne 114-114, 116-112 og 116-112. (Foto: Getty Images)
David Haye besejrede Nikolai Valuev på point med dommerstemmerne 114-114, 116-112 og 116-112. (Foto: Getty Images)

Knapt har han iført sig World Boxing Associations VM-bælte i sværvægt, før den engelske bokser David Haye melder ud, at han vil have mere.

- Jeg går efter alle, der har et VM-bælte, og helt sikkert Klitschko-brødrene, siger David Haye.

Lørdag aften sikrede den tidligere cruiservægter sig WBA-titlen i Nürnberg, da han knebent, men fortjent, besejrede den russiske kæmpe Nikolay Valuev på point efter en kamp, der indeholdt få slagudvekslinger.

De ukrainske brødre, Vladimir og Vitali Klitschko, er indehavere af VM-titlerne i de tre øvrige betydende bokseforbund, men David Haye går efter et møde med en af de to, når han har mødt amerikaneren John Ruiz i et titelforsvar.

David Haye måtte bokse det meste af kampen mod Nikolay Valuev på nedsat kraft, men med sin hurtighed formåede han alligevel at ramme den 2,13 meter høje russer og derefter komme hurtigt væk igen.

- Jeg kom til skade med min højre hånd tidligt i kampen. Jeg tror, at det var i anden omgang, han har et hårdt hoved, det var som at slå ind i en betonmur. Jeg har slået til hårde sandsække før, men her vidste jeg med det samme, at den var brækket, siger David Haye, som er Englands første verdensmester i sværvægt siden Lennox Lewis, som trak sig tilbage i 2004.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere