Intenst had før kæmpekamp

Dagens indvejning før sværvægtsbraget mellem Nikolai Valuev og David Haye blev præget af en intens nidstirring

Selv da de blev skilt ad efter deres face-to-face, kunne Nikolai Valuev og David Haye ikke stoppe med at stirre på hinanden. I midten Don King, der har en aktie i Valuev, som ellers er i tysk stald hos Team Sauerland. (Foto: AP)
Selv da de blev skilt ad efter deres face-to-face, kunne Nikolai Valuev og David Haye ikke stoppe med at stirre på hinanden. I midten Don King, der har en aktie i Valuev, som ellers er i tysk stald hos Team Sauerland. (Foto: AP)

Optakten til kampen mellem WBA-verdensmesteren Nikolai Valuev og engelske David Haye har været præget af sidstnævntes hån mod kæmpen Valuev. Haye har gjort grin med Valuevs kropsbehåring, lugt og hovedstørrelse.

Valuev har sagt, at Hayes hån ikke rører ham, men det gør den nu nok alligevel, hvis man ellers tør tolke en lille smule på dagens indvejning, hvor de to nidstirrede hinanden i hele to minutter.

Ingen af de to boksere ænsede andet end hinanden, og Team Sauerlands sportsdirektør Hagen Doering havde derfor det allerstørste besvær med at få de to kamphaner til at vende sig mod fotograferne og få gjort billedseancen færdig.

213 cm høje Valuev vejede ind på 143,3 kilo, mens den tidligere tre-dobbelte cruisermester David Haye vejede ind omkring 45 kilo lettere på 98,4 kilo.

Buhede af Valuev
Indvejningen foregik foran omkring 1500 mennesker i et indkøbscenter i Nürnberg, hvor kampen foregår. Der var et par hundrede englændere tilstede, som ganske overdøvede resten med deres 'David! David! David!'-råb og buhen mod Valuev.

Lørdag fortsætter fjendtlighederne utvivlsomt i Arena Nürnberger Versicherung, hvor der er plads til godt 10.000 tilskuere.

36-årige Nikolai Valuev (50-1-0, 34 KO) vil forsøge at bulldoze den syv år yngre udfordrer med sin størrelse, mens 'The Hayemaker' (22-1-0, 21 KO) med sin hurtighed og enorme slagkraft vil forsøge at knockoute kæmpen, der aldrig tidligere i sin karriere har været i gulvet.

Froch: Haye stopper Bæstet

1 af 2 Hagen Doering (i kanten af billedet yderst til højre) havde svært ved at skille de to kamphaner ad, da der skulle tage frontalbilleder af dem. (Foto: AP)
2 af 2 Selv da de blev skilt ad efter deres face-to-face, kunne Nikolai Valuev og David Haye ikke stoppe med at stirre på hinanden. I midten Don King, der har en aktie i Valuev, som ellers er i tysk stald hos Team Sauerland. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere