Kessler på skovtur

Stjernen er landet: Den danske verdensmester på plads i USA. - Jeg har været på en løbetur i skoven og så har vi købt masser af mad, siger Mikkel Kessler

Fra i dag står den på sparring for Kessler i USA (Foto: Thomas Sjørup)
Fra i dag står den på sparring for Kessler i USA (Foto: Thomas Sjørup)

Efter en lang flyvetur over Atlanten satte Mikkel Kessler i går fødderne på amerikansk grund nøjagtig tre uger før, den danske supermellemvægter sætter sit WBA-bælte på spil mod OL-guldvinderen André Ward.

Kessler-lejren, der ud over bokseren selv blandt andet består af træner Ricard Olsen og fysisk træner Thomas Macon, har lejet et hus i californiske Sacramento.

Her skal danskerne bo i de næste par uger, før de slår lejr i San Francisco få kilometer fra Oracle Arena i Oakland, hvor slaget mod Ward skal stå natten til 22. november.

– Det hus, vi har lejet, ligger ude i en skov, så jeg har allerede været på en lang løbetur.

– Derudover har vi bare brugt dagen til at falde på plads og så ellers købt en masse madvarer, for vi skal jo være her i lang tid, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Man fornemmer på den danske boksestjernes program for de kommende uger, at det nu er ved at være alvor i forhold til hans premierekamp i Super Six-turneringen.

De mange presseaktiviteter, der blandt andet har indbefattet en større autografskrivningsturné, bliver der med indtoget i Guds eget land nu lukket ned for.

I stedet står den på træning, træning og atter træning. Fra i dag af med boksehandsker på.

– Nu er jeg klar til den egentlige sparring, og den tager jeg fat på mandag, hvor der står et par amerikanere – med Otis Griffin som den mest kendte – klar.

– Nu skal jeg arbejde hårdt frem mod kampen. Heldigvis er det startet godt.

– Flyveturen gik uden problemer, huset, vi bor i, er helt fint, og så er det ellers bare op til mig selv og mine trænere at få pudset formen helt af inden kampen mod Ward, siger Mikkel Kessler, hvis selvtillid ikke har taget skade af den lange tur til USA.

– Jeg vinder. Om det bliver på point eller knockout, det ved jeg ikke, men jeg vinder!

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere