Kessler og Palle mødes i retten

Uenighed: Nu skal byretten afgøre, hvor mange optioner der er tilbage i Mikkel Kesslers aftale med Palle-lejren

En gang var de nære partnere. Nu skændes Mogens Palle og Mikkel Kessler gennem advokater og kan se frem til at mødes i retten. (Foto: Carsten Snejbjerg)
En gang var de nære partnere. Nu skændes Mogens Palle og Mikkel Kessler gennem advokater og kan se frem til at mødes i retten. (Foto: Carsten Snejbjerg)
Følg Boksning

Hvor mange kampe skal Mikkel Kessler fortsat bokse for Mogens og Bettina Palle, før han er en fri mand?

Det stridspunkt skal Københavns Byret nu afgøre, fordi Mogens Palles og Mikkel Kesslers advokater de seneste måneder ikke har kunnet blive enige.

Palle-lejren mener, at Mikkel Kessler har skrevet under på en aftale, der binder ham til de næste tre kampe.

Kessler -lejren mener på den anden side, at WBA-mesteren er en fri mand, når han har forsvaret sin titel mod Gusmyl Perdomo.

- Jeg kan bekræfte, jeg i dag (i går, red.) har sendt en stævning af sted til Mikkel Kesslers advokater, siger Mogens Palles advokat, Niels Wegener, til Ekstra Bladet.

Karrieren truet
Det betyder nu, at parterne kan se frem til en opslidende retssag, før der falder en dom. En sag, der let kan trække i langdrag, fordi der er ventetid hos domstolene.

- Det er svært at forestille sig, at retssagen kommer til at tage under ét år, uddyber Niels Wegener.

Det bliver en retssag, der får alvorlige konsekvenser for Mikkel Kesslers fremadrettede karrieremuligheder.

Så længe en retssag verserer, kan han nemlig ikke bokse for andre promotorer. Og det kan reelt koste Mikkel Kessler WBA-bæltet.

Ikke inden for tidsfristen
Til gengæld kan han godt forsvare sin titel mod den officielle udfordrer Gusmyl Perdomo. For den kamp har Kessler-lejren accepteret, at Mogens og Bettina Palle skal arrangere.

I går blev der åbnet for frivillige forhandlinger til Mikkel Kesslers forsvar af WBA-titlen. Hvis der ikke opnås enighed mellem Palle-lejren og den officielle udfordrer Gusmyl Perdomo, vil WBA udskrive purseoffer.

Det betyder, at højstbydende vil få lov at arrangere kampen, men det kommer ikke til at ske inden for den fastsatte tidsfrist på ni måneder fra seneste titelforsvar.

Træt af situationen
Deadline er 25. juli og et møde mellem Mikkel Kessler og Perdomo kan ikke blive aktuelt før til efteråret i september-oktober.

Mikkel Kessler mener, der kun er én option tilbage, fordi han tæller det officielle titelforsvar mod Danilo Häussler 25. oktober i Oldenburg som den første af de tre optioner. Han tæller tilsyneladende også det forliste forårsmøde med Mads Larsen med, selv om det var en kamp, der ikke blev til noget og formentlig aldrig bliver realiseret.

- Jeg er træt af situationen, men jeg har givet mig meget, men det har åbenbart ikke været nok, har Mikkel Kessler tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+