Dansk stortalent i KO-sejr på et minut

23-årige Dennis Ceylan stoppede sin modstander med en kropstræffer i 1. omgang

Dennis Ceylan nåede at vise sin lynhurtige hænder og fødder - men meget mere nåede han ikke at vise, før en dyb og en høj træffer afgjorde kampen. (Foto: Christer Holst)
Dennis Ceylan nåede at vise sin lynhurtige hænder og fødder - men meget mere nåede han ikke at vise, før en dyb og en høj træffer afgjorde kampen. (Foto: Christer Holst)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Den danske OL-bokser Dennis Ceylan gjorde kort proces i sin fjerde kamp som professionel, da han i Blue Water Dokken i Esbjerg stoppede sin modstander på bare 1:06 i 1. omgang.

Italienske Marco Scalia (3-0, 1 KO) blev truffet dybt af et venstre hook, og en højre til hovedet fra den lynhurtige Aarhus-bokser satte ham på kanvassen.

Scalia havde problemer med at rette sig ud, og han rystede forpint på hovedet ud mod sit ringhjørne, inden han blev talt ud.

- Jeg rammer ham hårdt med venstre. Han sagde også selv bagefter, at det var den dybe træffer, der gjorde arbejdet. Jeg er bare ærgerlig over, at jeg ikke fik mulighed for at vise publikum noget mere, sagde den danske juniorletvægter efter opgøret.

- Det er altid fedt at vinde på knockout. Især fordi der har været nogle problemer op til kampen. Jeg vrikkede om på foden i træning, så jeg måtte tapes op inde i boksestøvlen.

- Og så må jeg skifte omklædningsrum inden kampen, så jeg ikke fik varmet ordentligt op. Men det gik. Bare ærgerligt, at det skulle gå så hurtigt, sagde Ceylan (4-0, 2 KO) med et skævt smil efter prof-karrierens fjerde sejr.

Se også:

Se også: Svensk talent i gigant-knockout
Se også: Esbjerg-helt debuterede med knockout

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere