Magee: Kessler ødelagde mig med ét slag

- Han rammer mig i solar plexus. Det føltes som om, den gik lige igennem kroppen på mig

Magee til tælling
Magee til tælling

HERNING (ekstrabladet.dk): 37-årige Brian Magee mistede natten til søndag det WBA-bælte i supermellemvægt, som han havde kæmpet hele sin karriere for at erobre.

Nordireren havde dog ingen undskyldninger efter kampen. Han havde været i sin bedste form, og det slag, der i 2. omgang sendte ham i gulvet for første gang i kampen, afgjorde reelt kampen, selvom han kæmpede videre ind til et stykke ind i 3. omgang.

- Det var en fantastisk kropsslag, forklarede Magee efter kampen.

Se mere:

Foto: Thomas Sjørup Boksning - 9. dec. 2012 - kl. 00:42 Kessler i fantastisk KO-sejr

- Det slog luften ud af mig. Jeg prøvede at kæmpe videre. Men hver gang jeg fik et slag mere i maven, mistede jeg pusten. Men jeg vidste, da jeg kom til Danmark, at jeg var oppe mod en stor mester, sagde Magee, der efterfølgende blev ved med at kredse om det ene slag, der åbnede 'festen'.

- Det eneste, jeg ikke havde regnet med, var sådan et kropsslag. Jeg tror ikke, han tidligere har stoppet en modstander med et kropslag. Kroppen reagerer bare.

- Han rammer mig i solar plexus. Det føltes som om, den gik lige igennem kroppen på mig. Jeg var i perfekt form. Havde han ramt mig et andet sted i kroppen, havde jeg måske taget den helt fint.

Se også:

Mikkel Kessler var en lettet mand - og i strålende humør - efter kampen mod Brian Magee. Så længe han ikke skulle tale om fremtiden. (Foto: Claus Bonnerup) Boksning - 9. dec. 2012 - kl. 02:45 Kessler langede ud efter amerikansk rival

- Man kunne have fyret 20 slag af det samme sted, og jeg havde taget dem. Men lige præcis dét sted. Det var et godt slag. Jeg havde ikke set det komme, sagde Magee efter kampen.

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen