Kessler hylder stortalent: Han er bedre end mig

Den unge dansk/libaneser Abdul Khattab får store roser af både sin træner og af Mikkel Kessler, som har sparret med den 19-årige mellemvægter

Abdul Khattab sparrer ofte med Mikkel Kessler - værdifuld træning for en 19-årig bokser, der lige er blevet professionel. (Privatfoto)
Abdul Khattab sparrer ofte med Mikkel Kessler - værdifuld træning for en 19-årig bokser, der lige er blevet professionel. (Privatfoto)

HERNING (ekstrabladet.dk): Den 19-årige CIK-bokser Abdul Khattab, der har vundet sine to første kampe som professionel, er bedre end Mikkel Kessler var, da han var i samme alder - og Kessler var trods alt europamester som amatør.

Det er Mikkel Kesslers læremester, Ricard Olsen, der står bag den overraskende vurdering. Olsen har trænet den unge dansk/libaneser, siden han var 10 år gammel, så nogle ville kalde det ønsketænkning, når Khattab sammenlignes med en tidligere firedobbelt verdensmester som Kessler.

Men Mikkel Kessler er enig i sin tidligere træners vurdering.

- Abdul er dygtig. Han gør det rigtig godt. Han kommer ud engang imellem og træner med mig i Dragør. Vi har sparret meget. Han har hjulpet mig meget op til den her kamp mod Magee, fortæller Kessler, da ekstrabladet.dk spørger ham til den unge mellemvægter.

Ricard Olsen siger, at han er bedre, end du var i den alder. Har han ret i det?

- Det har han da fuldstændig ret i! lyder det uden omsvøb fra Kessler.

- Det tror jeg også, han er. Bedre, det selvfølgelig svært at sige. Men han har måske mere rutine, end jeg havde dengang.

- Nogle gange bliver han lidt medtaget, fordi han gerne vil ind og slås. Der fortæller jeg ham lidt om, hvad han skal gøre i stedet for.

- Men han er ung, og han er stærk. Han har gjort det rigtig godt i vores sparring, fortæller Kessler.

Abdul Khattab bokser den 15. december i Gigantium i Aalborg sin tredje kamp som professionel, når det forholdsvis nystartede promotorfirma Euro Event afholder deres tredje stævne.

Se også: Se også: Fem brødre vil gøre som Kessler Fem brødre vil gøre som Kessler

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen