Froch legede sig til KO-sejr

- Jeg er umulig at slå, siger englænderen, der let forsvarede sit VM-bælte hos IBF med knockoutsejr over Yusaf Mack i tredje omgang

Carl Froch slog Yusaf Mack ud i tredje omgang. (Foto: AP/Nick Potts)
Carl Froch slog Yusaf Mack ud i tredje omgang. (Foto: AP/Nick Potts)

Før nattens VM-kamp havde Yusaf Mack provokeret Carl Froch med ord som 'du er en falsk Joe Calzaghe', men det tog englænderen sig ikke synderligt af, da han med lethed forsvarede sit IBF-bælte i supermellemvægt.

Froch lukkede effektivt kæften på Mack fra de første slagudvekslinger og legede sig til en overlegen sejr mod den amerikanske udfordrer i kampen, der blev bokset i Nottingham.

Allerede i første omgang var Mack i gulvet, og i tredje omgang var den tidligere letsværvægter færdig, da han blev sendt i gulvet efter en højre-venstre-kombination til kroppen og efterfølgende talt ud.

Læs også:

Se også: Froch udraderede Bute

- Når jeg er tændt, som jeg var i aften, føler jeg, at jeg er umulig at slå. Det mener jeg virkelig.

- Jeg var lidt forsigtig i begyndelsen, men så fandt jeg min rækkevidde. Jeg tror, jeg er et niveau over Mack, men alle kan give dig modstand, hvis du ikke bokser op til dit bedste, sagde den 35-årige englænder, der mødte og tabte til Mikkel Kessler i en berømmet fight over 12 omgange i april 2010 i Herning.

Froch er nu noteret for 30 sejre i 32 kampe - nederlag mod Kessler og Andre Ward - og hans næste opgave bliver angiveligt en revanchekamp mod Lucien Bute, som han besejrede i maj og overtog IBF-bæltet.

1 af 2 Mack er færdig! (Foto: AP/Nick Potts)
2 af 2 Carl Froch slog Yusaf Mack ud i tredje omgang. (Foto: AP/Nick Potts)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen