Vildt had chokerer bokseforbund

Hadet er flammet op mellem de to største sværvægtstalenter i England - Tyson Fury kalder David Price for bøsse

Tyson Fury (t.h.) er kammet helt over i sin iver efter at nedgøre og hade sin formentlig kommende modstander, David Price. (Foto: AP)
Tyson Fury (t.h.) er kammet helt over i sin iver efter at nedgøre og hade sin formentlig kommende modstander, David Price. (Foto: AP)

De to største sværvægtstalenter i engelsk boksning, Tyson Fury og David Price, ser ud til at være på vej mod en kamp, der bliver strengt forbudt for børn.

Manchester-bokseren Tyson Fury hader tilsyneladende Liverpool-bokseren Price så meget, at han efter at have hørt om sin rivals KO-sejr på 82 sekunder mod Audley Harrison gik helt amok i hadefulde provokationer.

Fury kaldte af en eller anden grund Price for bøsseelsker med en anden Liverpool-bokser, letsværvægteren Tony Bellew, skriver boxingscene.com, hvorefter han gik over til mere almindelige hadefuldheder.

- Min reaktion på, at Frank Maloney (promotor) og David Price vil have mig i ringen, den dværg: Jeg vil bokse David Price når som helst. Hør her, din blikkenslager fra Liverpool: Det er personligt mellem os to, og jeg vil tilføje dig noget seriøs skade, din store, stive idiot, sagde Fury blandt andet og truede ad tv-skærmen.

Se også:

Se også: Verdensmester skreg da handsken skulle af

Furys tirader var så voldsomme, at det britiske bokseforbund (BBBofC) nu har overvejer både bøder og en karantæne til den 206 cm lange sværvægter.

- Jeg er meget skuffet over det her. Jeg har allerede talt med vores formand om det her til morgen. Vi mødes senere i aftes, hvor vi vil diskutere det igen, siger generalsekretæren i bokseforbundet, Robert Smith.

24-årige Tyson Fury har allerede én gang tabt til den fem år ældre David Price. Det skete som amatør. Siden er de to sværvægtere begge kommet godt igang med deres prof-karrierer.

David Prices (14-0-0, 12 KO) destruktion af rutinerede Audley Harrison på 82 sekunder har dog tydeligvis ophidset Tyson Fury (19-0-0, 14 KO), der på Twitter har fortsat sine voldsommme angreb. Se både David Prices KO-sejr og Furys reaktion herunder.

</p><p><iframe width="600" height="340" src="http://www.youtube.com/embed/fNYLvd-QUrQ" frameborder="0" /></p>

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen