Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Advarsler til Patrick i første titelforsvar

21-årige Patrick Nielsen forsvarede i Frederikshavn sin WBA-titel mod spanske José Yebes

Titelforsvar, men det holdt hårdt (Foto: René Schütze)
Titelforsvar, men det holdt hårdt (Foto: René Schütze)

FREDERIKSHAVN (ekstrabladet.dk): Næstefter Mikkel Kessler kan ingen bokser i Danmark måle sig med ’Vild med dans’-stjernen Patrick Nielsen i popularitet.

Og det med god grund, for den 21-årige mellemvægter leverer altid en fyrig indsats, der får publikum helt op at køre. Således også i det første forsvar af WBA’s intercontinentaltitel ved lørdagens Fight Night i Frederikshavn, hvor Nielsen i midnatsforestillingen tog en pointsejr over 12 hårde omgange mod spanske José Yebes (11-2-1, 5 KO).

Se også:

Se også: Norsk boksedronning væltede Frederikshavn

Nielsens ringhjørne råbte under kampen flere gange til ham, at han skulle holde afstand og bruge sit højre jab til hoved og mellemgulv for at tæmme spanieren, men ofte trådte han i stedet frem mod sin frembusende modstander og udvekslede vilde sving på halvdistancen – tå mod tå – hvorefter de to boksere tumlede rundt med hinanden i uskøn brydekamp.

Kamplederen måtte et par gange henstille til Nielsen om at bokse rent, og både i 3. og 10. omgang måtte danskeren tage pointfradrag for at henholdsvis stange og for at holde i infight.

Se også:

Se også: OL-bokser fik fremragende prof-debut

Yebes lod sig ikke skræmme af den råstærke dansker, han gik konstant fremad og søgte konfrontation på nært hold, men hans træffere bed ikke på Patrick Nielsen, der dog i sine undvigelser trak sig lige bagud, hvorefter Yebes blot fulgte efter og slog.

På et tidspunkt møder den danske mellemvægter dog formentlig en mand, der slår hårdt nok til at ryste ham med få træffere, og til den tid skal undvigelser og parader sidde på rygraden. Det gør det ikke endnu.

I en sekvens i 5. omgang blev Patrick ligefrem så overmodig, at han lod Yebes få frit skud til at lande 4-5 træffere i træk, inden han sprang ind og uddelte sine egne hug.

Se også:

Boksning - 22. sep. 2012 - kl. 10:18 Patrick Nielsen savner suset

Og hug blev der uddelt, når spanieren tromlede fremad, og Nielsen uddelte højre-venstre-kombinationer og hårde hooks til hoved og krop. De våde klask kunne høres ned på tiende række i Arena Nord.

Patrick Nielsen (16-0-0, 8 KO) uddelte klart de fleste og de hårdeste træffere, hvilket kunne aflæses af dommersedlerne, der trods to advarsler og pointfradrag gav ham sejren med 116-110, 117-110 og 117-110.

- I første omgang går det godt, og jeg følte, at jeg havde styr på det, men derefter gik det ikke som ønsket. Jeg var ikke mig selv i dag, og der er en del at snakke om. Jeg var ikke helt på i dag, men det kan ske, og jeg kommer stærkt igen, sagde Patrick Nielsen til TV3+'s Camilla Martin efter den hårde fight.

Se også:

Se også: Keller gik hårdt til kroppen

Undervejs fik Patrick Nielsen to advarsler af kamplederen, og danskeren følte sig også en anelse bortdømt, omend han respekterede kamplederens advarsler:

- Som jeg sagde, så var jeg ikke ved mig selv i dag. Jeg kunne ikke få min boksning op at køre, som jeg plejer. Der skal tales om en masse ting, og der skal arbejdes på en hel masse. Men jeg føler mig lidt overvåget af dommeren, for uanset hvad jeg gjorde, var det mig, der gjorde noget galt, også selvom det var ham, der stangede.

- Men dommeren har altid rart, og jeg hører efter, lød det fra den danske sejrherre.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen