Kessler får det dobbelte af verdensmesteren

Mikkel Kessler får syv millioner kroner for sin kamp mod WBA-mesteren Brian Magee

Mikkel Kessler får det godt betalt mod Brian Magee. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler får det godt betalt mod Brian Magee. (Foto: Thomas Sjørup)

Kampen mod Brian Magee bliver langtfra Mikkel Kesslers bedst betalte i karrieren, men omvendt kommer den 76 kilo tunge supermellemvægter næppe heller til at gå sulten i seng med sit honorar for VM-kampen in mente.

Således erfarer Ekstra Bladet, at den 34-årige Island Brygge-dreng får syv millioner kroner for kampen, mens der skal være lige knap det halve – cirka tre millioner kroner – til Magee for nordirerens anstrengelser.

– Jeg kan naturligvis ikke kommentere hverken Mikkels eller Magees lønninger, men overordnet set bliver stævnet et af de dyrere i dansk professionel boksnings historie, siger promotor Kalle Sauerland.

Se også:

Se også: Rudy vil hjælpe Kessler

Op mod fire millioner dollar – 23 millioner danske kroner – skulle det samlede budget være for aftenen, hvor Mikkel Kessler igen kan lade sig hylde som en af nationens mest populære idrætsmænd gennem historien.

– Jeg vil sige så meget, at fire millioner dollar ikke er helt skævt, fastslår Kalle Sauerland.

Den halve million dollar til Brian Magee er utvivlsomt en af de største lønninger, nordireren nogensinde har hævet for en enkelt boksekamp. Hvis ikke den største.

Kun hans nederlag mod Lucian Bute i en IBF-VM-kamp for halvandet år siden har været i nærheden af at kaste et honorar i samme størrelsesorden af sig.

Til sammenligning fik Mikkel Kessler svimlende fem millioner dollar for at møde og tabe til Joe Calzaghe i november 2007.

Se også:

Se også: Mads Larsen: Magee er næsten chanceløs

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen