TV: Latino-krigere klar til 'klassekamp'

Det kan blive årets kamp, når den nuværende og den tidligere WBC-verdensmester i mellemvægt brager sammen i Las Vegas

Sergio Martinez' blik siger alt om, hvad han bringer med sig i ringen i Las Vegas natten til søndag. Unge Julio Cesar Chavez virkede rolig og fuld af tiltro til egne evner. (YouTube)
Sergio Martinez' blik siger alt om, hvad han bringer med sig i ringen i Las Vegas natten til søndag. Unge Julio Cesar Chavez virkede rolig og fuld af tiltro til egne evner. (YouTube)

Både Julio Cesar Chavez Jr og Sergio Gabriel Martinez var tydeligt tændte og 'ready to go' under fredagens indvejning til VM-brag i Las Vegas.

Den 26-årige WBC-verdensmester i mellemvægt, mexicanske Chavez, vejede ind to pund under vægtgrænsen på 160 (72,7 kg), mens hans lynhurtige udfordrer, den tidligere WBC-mester, argentinske Martinez, vejede ind et pund tungere.

37-årige Martinez har sendt nogle store, verbale jabs efter Julio Cesar Chavez Jr, som har haft en i argentinerens øjne kvalmende perfekt karriere som den glamourøse søn til den mexicanske legende af samme navn. Senior Chavez (107-6-2, 86 KO) boksede fra 1980 til 2005 hele 39 VM-kampe. Han nåede at blive verdensmester i seks vægtklasser og var i sin storhedstid - og den var lang - verdens ubetinget bedste bokser på tværs af alle vægtklasser.

Lynhurtige, uforudsigelige Sergio Martinez (49-2-2, 28 KO) har i forhold til ubesejrede Chavez Jr (46-0-1, 32 KO) selv gået den lange vej til den store succes, der først kom til ham i en alder af 35. Han er indebrændt. Det WBC-bælte, der nu sidder på Chavez, er tidligere blevet taget fra ham af bokseforbundet.

Se også:

Se også: 'Proletar' vil smadre 'aristokrat' i bokseringen

Og den ældre Martinez var da også den mest pågående i den sidste faceoff mellem de to boksere, hvor han har fortalte den formentlig fysisk stærkere og nok også over 12 x 3 minutter mere udholdende Chavez, hvad en hærdet arbejdsmand kan gøre ved en multimillionærknægt på kortere tid.

Der blev udvekslet en del spanske ubehageligheder på scenen, og de to mænd virkede på toppen af deres game, Martinez udfordrende, Chavez roligere. Forventningen er, at det bliver en forrygende kamp i Thomas & Mack Center i Las Vegas, den egentlige ilddåb for Chavez på den store scene. Kan han leve op til familienavnet, når hele Mexico og bokseverdenen kigger med?

TV2 Sport sender fra stævnet klokken 3 natten til søndag. Allerede lørdag aften klokken 23 sender kanalen VM-kamp i cruiservægt mellem den tyskbaserede cubaner Yoan Pablo Hernandez og hans canadiske udfordrer til IBF-titlen, Troy Ross.

</p>

Hvem vinder?

Se resultat

Hvem vinder?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen