35.000 tilskuere til hadets boksekamp

- Kampen går ikke ud over seks omgange, lover David Haye før 'revanchekampen' mod Dereck Chisora i London

Hele vejen gennem optakten til Haye vs Chisora har de to boksere været adskilt af hegn - som to bidske hunde. (Foto: AP)
Hele vejen gennem optakten til Haye vs Chisora har de to boksere været adskilt af hegn - som to bidske hunde. (Foto: AP)

Fem måneder efter deres skandale-slagsmål i München mødes David Haye og Dereck Chisora lørdag den 14. juli i en boksering på Upton Park.

Billeterne er blevet revet væk. Omkring 35.000 er allerede solgt til kampen mellem de to englændere, der hader hinanden som pesten.

- 10 måneder væk fra ringen er lang tid. Jeg bliver nødt til at få min karriere på skinner igen, så min familie kan få mad på bordet, lyder det fra Chisora med henvisning til den selvpåførte karantæne, hans slagsmål med David Haye udløste.

Haye har penge nok. Den tidligere verdensmester har i sine seneste kampe tjent så godt, at han sidste år kunne annoncere, at han ikke ville bokse igen.

Men stoltheden gør ondt på den 31-årige London-bokser efter tabet af WBA-bæltet til Wladimir Klitschko. Og Chisora er den perfekte modstander: Han er ikke ren verdensklasse, men pengene og prestigen er helt i orden for Haye, der går benhårdt efter at knockoute sin landsmand.

Haye har allerede pralet af, at han slog Chisora bevidstløs under deres skandale-slagsmål i München, og han lover at gøre det igen i ringen.

- Kampen går ikke ud over seks omgange. Jeg slår alt for hårdt! lyder det skråsikkert fra den tidligere sværvægtsverdensmester.

Se også:

Boksning - 20. feb. 2012 - kl. 10:39 TV: Derfor slog David Haye på pressemøde

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen