Patriotisk Kessler: Kom an, Magee!

Mikkel Kessler imponeret over Rudy Markussens overmand

Brian Magee har slået Mads Larsen og Rudy Markussen - nu har Mikkel Kessler lyst til at tage dansk hævn. (Foto: Thomas Sjørup)
Brian Magee har slået Mads Larsen og Rudy Markussen - nu har Mikkel Kessler lyst til at tage dansk hævn. (Foto: Thomas Sjørup)

BRØNDBY HALLEN (ekstrabladet.dk): Den gamle kliché om, at den enes død er den andens brød, blev mejslet ud i sten, da Brian Magee lørdag aften knuste Rudy Markussens comeback-drømme med et grumt leverstød i femte omgange.

Dermed er mulighederne for kassekampen formentlig pist væk for ’hardhitteren’, mens dørene pludselig står på vid gab for Magee.

Læs også:

Se også: Magee dræbte Rudys drøm

Efter sejren luftede nordirerens bagland tanken om en kamp mod Mikkel Kessler, hvis det lykkedes ’The Viking Warrior’ at besejre Robert Stieglietz 14. april.

En tanke, der ikke ligger Kessler helt fjern.

Læs også:

Se også: Mogens Palle: Jeg hoverer ikke

- Det er klart, at Magee har bragt sig selv i en situation, hvor de helt store navne er indenfor rækkevidde, siger Kessler med henvisning til supermellemvægtsklassens helt tunge drenge, der udover Kessler selv er navne som Carl Froch, Andre Ward og Lucien Bute.

- Han kan bare komme den 14. april, så banker jeg både ham og Stieglitz, griner Kessler, der på det personlige plan glæder sig over, at forberedelserne til det udsatte opgør forløber planmæssigt.

- Jeg kan ikke rigtig mærke noget til hånden, så det er fint, men det har også været meget frustrerende, først med øjet og så hånden. Jeg må være ved at blive gammel, konstaterer han ironisk.

Læs også:

Se også: Rudy: Han ramte mig knastørt

0 kommentarer
Vis kommentarer