Bokselegende: Druk, hor og selvmordstanker

Tidligere verdensmester Oscar De La Hoya erkender, at han har været afhængig af kokain og sprut. Bokselegenden var så langt ude, at han overvejede selvmord, tilstod han i aftes

De La Hoya har været verdensmester i seks forskellige vægtklasser og stoppede i 2009 en karriere, hvor 45 opgør er resulteret i 39 sejre og 6 nederlag.

Den tidligere verdensmester har nu åbent erklæret, at han har overvejet selvmord, og har været til afvænning for afhængighed af alkohol og stoffer,

I et interview med spanske Univision i går aftes fortalte De La Hoya, at han har været ædru i tre måneder efter at have skrabet bunden de sidste to år.

- For nylig ramte jeg bunden. Jeg havde ikke styrken, jeg havde ikke modet til at tage mit eget liv, men jeg overvejede at gøre det, fortæller bokseren til Univision.

Samtidig afslørede han, at han og hans kone for nylig blev seperaret efter han havde været hende utro. Siden karrierestoppet har Oscar De La Hoyas tilværelse kun været et langt skridt ned af bakke.

- Der var stoffer involveret. Mit foretrukne rusmiddel var kokain og alkohol. Kokain først for nyligt. De sidste 2 1/2 år måske. Men jeg var mere afhængig af alkohol end kokain. Det tog mig til et sted, hvor jeg følte mig tryg, fortællter han.

De La Hoya har nu tilmeldt sig anonyme alkoholikere for at få rettet op på sit liv.