TV: Se mandagens face-to-face

David Haye og Wladimir Klitschko havde mandag deres sidste ildevarslende møde før lørdagens sværvægtsbrag

Det sidste pressemøde før en VM-kamp i boksning placeres typisk tre dage før kampen, det vil typisk sige om onsdagen. Men lørdagens kamp mellem sværvægtsmestrene Wladimir Klitschko og David Haye er tydeligvis ikke en typisk VM-kamp.

Tre VM-bælter er på spil i den største sværvægtskamp siden 2004, og det sidste pressemøde blev afholdt mandag i Hamburg, hvor kampen bokses foran omkring 50.000 mennesker.

30-årige David Haye forklarede mandag pressen, at han ved alt om Wladimir Klitschko.

- Jeg har set kampen udspille sig i mit hoved så mange gange. Jeg ser ham hamre løs med sit store jab og sin højre hånd, han læner sig ind over mig, mens han slår det luskede lille venstre hook, han har, og han gode lille højre uppercut. Jeg har set det så mange gange, og jeg kan ikke vente med at komme ind og gøre, hvad jeg skal gøre. Jeg har sammen med Adam Booth (træner og manager, red.) konstrueret den perfekte taktik, sagde Haye.

Læs også: Danske tvillinger træner med Klitschko

35-årige Wladimir Klitschko talte mere om, hvor provokerende Haye har opført sig i optakten, og han lovede at lære opkomlingen en hel masse - deriblandt klokken.

- Jeg tror ikke, David Haye er så slem, som folk tror, selvom han kom en halv time for sent i dag. Vi har ventet på dig, prinsesse.

- Mit navn er Wladimir Klitschko. Dr. Klitschko. Jeg vil være din terapeut den 2. juli. Jeg vil give dig behandling. Det bliver 'reality rehab'. Jeg slår din røv tilbage til virkeligheden. Hvilket er godt for dit fremtidige liv. Du bliver en bedre person, en bedre mand, med bedre opførsel. Og du lærer at komme til tiden, lovede Klitschko.

Hvorefter de to boksere så hinanden an i en mere end to minutter lang face-to-face, hvor WBA-verdensmesteren David Haye talte det mest af tiden, mens IBF/WBO-mesteren Wladimir Klitschko pegede på englænderen med en hånd, hvorpå tallet 50 var skrevet. Hvilket betyder, at Klitschko lørdag har tænkt sig at score sin knockout-sejr nummer 50 som professionel.

TV: Klitschko-brødre i fedmechok

0 kommentarer
Vis kommentarer