Mayweather bokser ung verdensmester

Rapkæftede Floyd Mayweather vender tilbage i september mod 24-årig verdensmester

Floyd Mayweather tog sin 41. sejr i maj 2010, da han efter at have været i problemer i starten af kampen udboksede Shane Mosley. (Foto: AP)
Floyd Mayweather tog sin 41. sejr i maj 2010, da han efter at have været i problemer i starten af kampen udboksede Shane Mosley. (Foto: AP)

34-årige Floyd Mayweather Jr vender nu tilbage til bokseringen efter endnu en af sine lange pauser.

Den ubesejrede 'Money' Mayweather - der sidst boksede mod Shane Mosley i maj 2010 - annoncerede tirsdag på sin Twitter-profil, at han i september vil gå i ringen mod WBC-mesteren i weltervægt, Victor Ortiz.

- På dette sted i min karriere er det denne slags udfordringer, jeg har brug for: En ung, stærk himmelstormer, som vil prøve at skabe sig et navn på at besejre mig, siger Mayweather om den kommende kamp mod 24-årige Ortiz.

Mange fans så hellere, at Mayweather fik en aftale med filippinske Manny Pacquiao, der har overtaget hans trone som den pound-for-pound bedste bokser på tværs af vægtklasser.

Men kampen mod Ortiz kan i manges øjne blive mindst lige så god.

Buldrebassen Ortiz (29-2-2, 22 KO) boksede i april en af årets allerbedste boksekampe, da han tog WBC-bæltet fra Andre Berto med en tæt pointsejr. Berto var i gulvet i 1. omgang, Ortiz i gulvet i 2. omgang, og begge boksere var i gulvet i 6. omgang.

1 af 2 Victor Ortiz (t.h.) leverede et brag af en kamp, da han kom som underdog og tog Andre Bertos WBC-bælte i april. (Foto: AP)
2 af 2 Floyd Mayweather tog sin 41. sejr i maj 2010, da han efter at have været i problemer i starten af kampen udboksede Shane Mosley. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer