Klitschko frustrerer sin træner

Trænerlegende brokker sig over Wladimir Klitschko før boksebraget mod David Haye

Emanuel Steward prøver at forklare Wladimir Klitschko et eller andet. Men den store ukrainer hører tilsyneladende ikke efter. (Foto: AP)
Emanuel Steward prøver at forklare Wladimir Klitschko et eller andet. Men den store ukrainer hører tilsyneladende ikke efter. (Foto: AP)

Wladimir Klitschko har med systematisk boksning udraderet sine sidste mange modstandere, og det er ikke lige hans træners kop te.

Emanuel Stewartd, der tidligere har trænet folk som Thomas Hearns og Lennox Lewis, brokker sig over, at IBF/WBO-mesteren ikke hører efter, hvad han siger. Og det kan blive farligt før sværvægtsbraget mod WBA-mesteren David Haye den 2. juli på Imtech Arena i Hamburg.

- Forskellen mellem Wladimir og Lennox (Lewis, red.) er, at Lennox rent faktisk gjorde, hvad han blev trænet til, siger Stewart ifølge ESPN.

- Jeg bliver frustreret over Wladimirs analytiske, systematiske boksestil, og i nogle kampe kan jeg ikke lade være med at brokke mig over det. Han har så meget talent, men det er som et skakspil for ham, siger Steward, der advarer Klitschko mod at tro, at Haye bare er endnu en modstander.

Mayweather tilbage i september

- David Haye kommer med en helt anden energi, end Wladimir har oplevet for nylig. David har et tankesæt og en arrogance som en mester.

- Davids eksplosive slag og hurtighed er det sværeste, Wladimir har været oppe imod i sin karriere. Det bliver meget farligt, siger Steward, som dog mener, at flere års grove provokationer fra David Haye vil gøre Wladimir Klitschko til en anden mand i ringen.

- Jeg tror, følelserne vil komme i spil, og Wladimir vil blive meget mere aggressiv, end han normalt er, vurderer den 66-årige træner.

TV: Klitschko skyder bold i hovedet på HSV-chef

0 kommentarer
Vis kommentarer