Ekspert: Kessler knuser Bouadla

Når Kesslers franske modstander er blevet ramt 100 gange på næsen, bliver han træt af at bokse

Sådan cirka kommer det til at se ud lørdag aften, mener Brian Mathiasen. Her er det Danilo Häussler, der ikke helt får lukket døren for en lige højre. (Foto: Claus Bonnerup)
Sådan cirka kommer det til at se ud lørdag aften, mener Brian Mathiasen. Her er det Danilo Häussler, der ikke helt får lukket døren for en lige højre. (Foto: Claus Bonnerup)

Boksetræneren Brian Mathiasen kan ikke se Mehdi Bouadla holde til mere end højst seks omgange mod den danske æresmester i bokseforbundet WBC.

- Jeg har kigget lidt på ham, og jeg kan ikke se, han har nogle deciderede svagheder eller store styrker. Han er en god allround-bokser. Men Kessler er bare alt for god til ham. På alle områder, siger Mathiasen.

Utålmodig Kessler klarede vægten

- Han er en tæt fyr, og han kan selvfølgelig blive svær at åbne op. Men når Bouadla først er blevet jabbet 100 gange på næsen, så tror jeg ikke, der er mere i ham, siger Århus-træneren.

Hvis det går, som Mathiasen tror, vil Kessler gå ind til en stor VM-kamp i efteråret med kun en håndfuld omgange i kroppen indenfor halvandet år. Men det er ikke noget problem, mener boksetræneren.

- Kessler har rigeligt omgange i kroppen. Han er en rutineret fyr. Han ved, hvordan man klarer sig i en boksering. Og så har han jo altid levet sundt og trænet regelmæssigt.

Kessler har droppet vennerne

Mathiasen skal selv have Kim Poulsen i kamp og forventer sig ny fremgang af sin bokser.

- Han boksede ad helvede til i mange kampe i træk, og jeg har råbt og skreget. Men Kim boksede sin bedste kamp nogensinde, da han sidst var i ringen, og jeg forventer, at han fortsætter på samme måde lørdag aften.

- Kan det få betydning, at han ikke har prøvet at bokse foran 10.-15.000 tilskuere i Parken før?

- Nej. Som bokser lukker man den slags ude. Det skal man kunne. Sådan er det for Kim, og sådan er det for Mikkel Kessler. Man kunne sprænge en A-bombe ude foran Parken, og de boksere, der er i ringen, ville ikke opdage det, forsikrer Brian Mathiasen.

0 kommentarer
Vis kommentarer